29 / 03 / 2024

Ilgaz'da yaşlı bakımevi hizmete açıldı!

Ilgaz'da yaşlı bakımevi hizmete açıldı!

Çankırı’nın Ilgaz İlçesi’nde iki yıl önce açılan Hacı Mustafa Akbak huzurevi’nde yaşlılara daha iyi hizmet vermek amacıyla huzurevi bünyesinde yaşlı bakımevi hizmete açıldı.



Çankırı’nın Ilgaz İlçesi’nde iki yıl önce açılan Hacı Mustafa Akbak huzurevi’nde yaşlılara daha iyi hizmet vermek amacıyla huzurevi bünyesinde yaşlı bakımevi hizmete açıldı. Yaşlı Bakımevi’nin açılışına Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Ak Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, İlçe Kaymakamı Muhammed Gürbüz, Ilgaz Belediye Başkanı Arif Çayır, Garnizon Komutanı J.Yzb Serkan Görür ve daire amirleri katıldı.Açılışta davetlilere bakımevi hakkında bilgi veren Huzurevi müdürü Bilal Taşdemir, Huzurevi sakinlerine daha mutlu ve yaşanabilir bir ortam sağlamak için ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını, Bakımevi uygulamasının Ilgaz’da ülke genelinde ikinci uygulama olduğunu söyledi.

Yaşlılara daha iyi şartlarda hizmet verebilmek için çalışmalarının devam edeceğini kaydeden Taşdemir, Bakımevi uygulamasının ilerleyen günlerde ülke genelinde yaygınlaşacağını kaydetti.Bakımevi’nin hizmete açılmasından sonra huzurevine geçen davetliler, yaptıkları incelemenin ardından yemek ikramından sonra ilçeden ayrıldılar.


Milliyet 




Geri Dön