24 / 04 / 2024

İlginç ilan: Evimi alan beni de alsın!

İlginç ilan: Evimi alan beni de alsın!

Endonezya'da evini 70 bin dolara satışa çıkaran güzellik salonu sahibi Lina Wia adlı kadının tek şartı var: Evi satın alanla evlenmek! Tuhaf ilan soruşturmalık oldu.



Endonezya'da yaşayan Lina Wia adlı kadın, evini satmak ve evlenmek için sıra dışı bir yönteme başvurdu. Yogyakarta şehrinde yaşayan dul kadın, evini alan adama kendisiyle evlenme şartı koştu. Tuhaf ilana başvuru sayısında patlama yaşanınca polis olayla ilgili soruşturma başlattı. 


İki yatak odası, iki banyosu, ufak bir süs havuzu ve bahçesi bulunan evin 75 bin dolardan satışa çıkarıldığı öğrenildi. İlanda, alacak kişinin evin sahibesine evlenme teklif edebileceği de belirtildi. 


Yogyakarta'da bir güzellik salonu işleten 40 yaşındaki kadının, internette yayımlanan ilana kendi fotoğraflarını da koyması, ilanın ilgi çekiciliğini daha da artırdı. "Sadece ciddi alıcılar için ve pazarlık kabul edilmez" başlığıyla açılan ilan için kullanıcılar "Akıllıca bir satış. Hem evi satacak, hem de ev sahibi olmaya devam edecek" yorumunda bulundu. 


İki çocuğuyla birlikte yaşayan Lina Wia ise bu fikrin emlak şirketi tarafından ortaya atıldığını kendisinin de kabul ettiğini açıkladı. 


Wia, "Her gece evlenmek ve bu evin satılması için dua ediyorum. Artık bu yükü tek başıma taşıyamıyorum" dedi. 


AFP haber ajansına konuşan Wia, ilanın gördüğü ilginin kendisini çok şaşırttığını söyledi. 




Geri Dön