19 / 04 / 2024

İlk yeşil mahalle olan Altınkale Premium projesinde temel atma töreni yapıldı!

İlk yeşil mahalle olan Altınkale Premium projesinde temel atma töreni yapıldı!

'Altınkale Premium' projesi tamamlandığında Türkiye'nin ilk yeşil mahalle projesi olacak. Proje, 24 dönüm arazi üzerinde 4 adadan oluşuyor. Türkiye'nin ilk yeşil mahalle projesi olacak. Altınkale Premium için temel atma töreni yapıldı.



Türkiye'nin ük yeşil mahalle projesi olacak 'Altınkale Premium, Döşemealtı İlçesi Yeşilbayır Mevkiinde temel atma töreniyle başladı. 'Altınkale Premium' için düzenlenen temel atma törenine, Döşemealtı Kaymakamı Mehmet Baygul ve Uluslararası Antalya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cihat Göktepe katıldı. Konfor, rahatlık ve tüm yaşam alanlarında özgürlük felsefesinin öne çıkarıldığı proje, toplam 24 dönüm arazi içerisinde 162 aileyi ağırlayacak. Altınkale İnşaat Ltd. tarafından 4 adada oluşturulacak 'Altınkale Premium', için "Club Üyeliği Sistemi' de bir olarak uygulanacak. 


TERLEMEYE SON 

Altınkale İnşaat Ltd. Genel Müdürü Murat Zorbaz. "Bugün burada sadece bir konut projesi değil, yeni nesil çevre dostu, doğaya ve insana saygılı bir projenin temellerini atıyoruz. Enerji kaynaklarının hızla tükendiği günümüzde tasarruf sağlayarak geleceğe daha temiz bir dünya bırakıyoruz. Altınkale Pıemium'da, kent merkezine yakın olmasına rağmen, iklimsel farklılıklar havuz detaylarıyla klima etkisi yaratacak ve neredeyse hiç klima çalıştırmadan ve terlemeden konforlu bir yaşam alanr oluşturulacak" diye konuştu.

 

18 AYDA TAMAMLAYACAĞIZ 


Altınkale Premium'un diğer projelerden farklı kılan pek çok özelliği olduğunu belirten Murat Zobaz, şöyle devam etti: "Proje, fotovoltaic paneller sayesinde ortak alanların enerjisini kendi üretiyor, atık suları rahabilite ediliyor ve yağmur suları depolanıyor. Bu özelliğiyle de proje doğaya, insana ve çevreye saygının sembolü olarak ön plana çıkıyor. Temelini attığımız bu projeyi yaklaşık 18 ayda tamamlayacağız." 


Hürriyet Akdeniz 


Geri Dön