19 / 04 / 2024

IMIB, Marmomacc 2016 Fuarı'na hazırlanıyor!

IMIB, Marmomacc 2016 Fuarı'na hazırlanıyor!

IMIB 28 Eylül - 1 Ekim 2016 tarihleri arasında Verona Fiere fuar merkezinde 51’inci kez düzenlenecek ‘Marmomacc 2016, International Trade Fair for Stone Design & Technology’ fuarına hazırlanıyor.



15 Temmuz darbe girişiminin ardından yurtiçinde çalışmalarını hızlandıran ihracatçılar, yurtdışında oluşabilecek negatif algıya karşı da strateji geliştiriyorlar.


Eylül ayında İtalya’nın Verona kentinde düzenlenecek olan Marmomacc fuarına hazırlanan İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) bu doğrultuda bir dizi etkinlik planladı. 28 Eylül - 1 Ekim 2016 tarihleri arasında Verona Fiere fuar merkezinde 51’inci kez düzenlenecek ‘Marmomacc 2016, International Trade Fair for Stone Design & Technology’ fuarının milli katılım organizasyonunu üstlenen İMİB, fuar esnasında yabancı alıcılar için Türkiye’yi tanıtan toplantılar düzenleyecek. 


‘Dimdik ayaktayız’


Marmomacc fuarının mermer sektörü için en önemli buluşma noktası olduğunu ve geçen yıl 55 ülkeden 1524 firma ile 67 bin profesyonel ziyaretçinin geldiğine dikkat çeken İMİB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kahyaoğlu, “Türkiye hakkında yanlış bilinenleri düzeltmek, gerçek Türkiye’yi anlatmak, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da bizlerin en önemli görevi. Türk halkı çok önemli bir demokrasi sınavı verdi. Bunu tüm dünyaya anlatmalıyız. Yıkılmadığımızı, dimdik ayakta durduğumuzu göstermeliyiz” dedi. 

 


Milliyet


Geri Dön