29 / 03 / 2024

İMOB 2016 Fuarı'na İnegöl 200 firma ile katıldı!

İMOB 2016 Fuarı'na İnegöl 200 firma ile katıldı!

12’nci CNR EXPO Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’na (İMOB) İnegöllü firmalar yoğun katılım gösterdi. İnegöl protokolü de, katılım gösteren 524 firmadan 200’e yakını İnegöl firmalarından oluşan fuara çıkarma yaptı.



İnegöllü işadamı Ahmet Güleç’in Başkanlık ettiği MOSFED’in düzenlediği 12. İstanbul Mobilya fuarı 26 Ocak’ta kapılarını açarken, İMOB ziyaretçi akınına uğruyor. Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş’ın katılımı ile açılan 12’nci CNR EXPO Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarına çıkarma yapan Kaymakam Ali Akça, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Metin Anıl, İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği (İMOS) Başkanı Yavuz Uğurdağ ve İTSO Yönetim Kurulu üyeleri, İnegöllü firmaların stantlarını ziyaret ederek, hayırlı işler dilediler.

524 FİRMADAN 200’Ü İNEGÖLLÜ

Stant ziyaretleri sırasında konuşan İMOS Başkanı Yavuz Uğurdağ, “İMOB fuarı, İMOS Derneğimizin de içinde olduğu bir organizasyon. Toplamda 60 bin metrekare alanın 25 bin metrekaresinde İnegöllü firmalar var. Stant açan 524 firmanın 200’e yakını İnegöl firmasından oluşuyor. Fuarımız başladığı günden bu yana hem yurt içi hem de yurtdışından gelen ziyaretçilerin akınına uğruyor. Firmalarımız genel anlamda memnunlar” dedi.

KATILIMCI FİRMALARIN MEMNUN OLMASI BİZİ DE MEMNUN ETTİ

İTSO Başkanı Metin Anıl ise, “Allah’a şükür, bugüne kadar yaptığımız ziyaretlerde katılımcı firmaların memnun olması bizi de memnun etti. İnegöl’ün mobilya başkenti olması yolunda biz Ticaret Odası olarak her türlü desteği vermeye hazırız. Dönüşte Kaymakamımız, Belediye Başkanımız ve İMOS Başkanımızla istişare edip, varsa eksikleri giderme adına neler yapabileceğimizi değerlendireceğiz” dedi.

TÜRK MOBİLYA SEKTÖRÜNE HAYIRLI OLSUN

Belediye Başkanı Alinur Aktaş da konuşmasında, “İMOB 2016 Türk mobilya sektörüne hayırlı olsun. İnegöllü firmalarımızın stantlarını ziyaret ediyoruz. Bursa Valimizde bize katıldı, ona da teşekkür ediyorum. Bu fuarla alakalı bir ilk gerçekleşti. Fuar ikiye bölündü, şuan ikinci fuar gerçekleşiyor. İki fuar olması bana göre büyük bir handikap. Bu işin büyükleri bir araya gelerek, önümüzdeki yıllara dair kararlar almalılar. Ziyaretlerden edindiğimiz bilgiler, fuarın iyi geçtiği yönünde. 2015 yılı seçim dolayısıyla ve yine konjektörden dolayı durgun geçti. İnanıyorum ki, fuarla beraber bu ivme 2016 yılına yansır. Bu fuarda da İnegöllü firmalarımızın oldukça fazla olması bizi memnun etti. Allah iş rastlığı versin” dedi.

İNEGÖLLÜLER CİDDİ GAYRET GÖSTERİYORLAR

Kaymakam Ali Akça da, “Bu gün fuardaki İnegöllü firmalarımızı ziyaret ederek, hayırlı işler diledik. İMOB fuarı Türkiye’nin dört bir yanından gelen mobilya üreticilerinin katıldığı bir fuar. Fuarın başarılı olması, satış rakamlarının yükselmesi ülkemiz için kazanım olacak. 500’ün üzerindeki firmanın 200’e yakını İnegöl firması. Arkadaşlarımızın göstereceği performans neticede ilçemize yarayacak. Biz ziyaret ettiğimiz firmalarımıza fuarı sorduk. Çoğunluğu fuardan memnuniyetlerini ifade ettiler, yüzleri gülüyordu. Hayat öyle rekabet arenası ki, girişi en iyi şekilde yapmadığımızda dünyanın neresinde olursa olsun, kendi alanınızla ilgili en iyisini yapmadığınız sürece geriye düşüyorsunuz. Ama İnegöllüler ciddi gayret gösteriyorlar. İnşallah bu gayretleri kendilerine kazanç olarak dönecektir. Hayırlı işler diliyorum” dedi.


Hürriyet


Geri Dön