25 / 04 / 2024

İMSİAD, Uludağ Üniversitesi'nden dönüşüm desteği istedi!

İMSİAD, Uludağ Üniversitesi'nden dönüşüm desteği istedi!

İnşaat Müteahhit Sanayici ve İşadamları Demeği (İMSİAD) Başkanı Namık Ziya Mescioğlu, Bursa'nın kentsel dönüşümünde, Uludağ Üniversitesi'nin inşaat sektörünü ilgilendiren tüm birimleriyle işbirliği içerisinde olmak istediklerinin söyledi.



İnşaat Müteahhit Sanayici ve İşadamları Demeği (İMSİAD) yönetimi, Uludağ Üniversitesi (UÜ) Rektörlüğü'ne atanan Prof. Dr. Yusuf Ulcay'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 


İMSİAD olarak Uludağ Üniversitesi'nin inşaat sektörünü ilgilendiren tüm birimleriyle işbirliği içerisinde olmak istediklerinin altını çizen İMSİAD Başkanı Namık Ziya Mescioğlu, "Bursa, şu anda bir dönüşüm sürecinde ve bizler de İMSİAD olarak Bursa'yı inşa eden firmalara ev sahipliği yapıyoruz. Bu nedenle, iş güvenliğinden eğitim programlatma, kentsel dönüşümden konut üretimine kadar birçok konuda üniversitemizle işbirliği yaparak, Bursa ve ülkemiz paydasında geliştirdiğimiz projelere yenilerini eklemek istiyoruz. Bu süreçte sizlerin desteğini almak. Bursamıza önemli kazanımlar sağlayacaktır. Şöyle ki Bursamızın en önemli kentsel sorunu olan kentsel dönüşüm konusunda vatandaşlarımızı bilinçlendirebilmeliyiz. Üniversitemizin sadece inşaat ile ilgili bölümleriyle değil, sosyoloji, psikoloji iktisadi-idari bilimler ve ilahiyat bölümleriyle birlikte topyekün destek vermesinin Bursamıza büyük fayda sağlayacağını düşünüyorum' dedi.


Hürriyet Bursa


Geri Dön