28 / 03 / 2024

İncek Loft’ta ilk teslimler Nisan 2016’da başlıyor!

İncek Loft’ta ilk teslimler Nisan 2016’da başlıyor!

Akfen İnşaat tarafından Ankara İncek’te hayata geçirilen ve İncek’in en büyük konut projesi olan İncek Loft projesinde ilk daire teslimlerine 6 ay kaldı.



İncek Loft projesinin inşaatının hızla devam ettiğini belirten Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Selim Akın, “Nisan 2016’da ilk anahtar teslimleriyle İncek Loft’ta yaşam başlayacak. İncek Loft, Ankara’nın en temiz havasına sahip gözde lokasyonu İncek’te yüzde 75 peyzaj ve donatı alanından oluşan keyifli bir dünya yarattık” dedi.


Akfen İnşaat güvencesi ve uluslararası ödüllere sahip Tabanlıoğlu Mimarlık imzasıyla hayata geçirilen, İncek Loft’ta 1199 konu yar alıyor. Kişiye özel ödeme planlarının sunulduğu projede, Akfen Holding bünyesinde 13 ay vade farksız ödeme planı seçeneği veya banka bünyesinde 12 ay ötelemeli 10 yıla kadar kredi kullanarak sunulan ödeme planı seçeneği de bulunuyor.


Milliyet 



Haber Star  Ankara  Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


AKFEN İnşaat imzasıyla İncek'te ha yata geçirilen İncek Loft projesinde ilk daire teslimlerine 6 ay kaldı. İncek'in en büyük konut projesinde yasam Nisan 2016'da başlıyor. 


İncek Loft projesinin inşaatının hızla de vam ettiğini belirten Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Selim Akın. "Nisan 2016'da ilk anahtar teslimlerimizi gerçekleş tirecegiz. İncek Loft'ta her aile tipine ve but ceye göre farklı daire seçeneklerinden oluşan tercih imkanları sunuluyor" diye konuştu. 


Star Ankara


Haber Hürriyet'te şöyle yer aldı;

AKFEN inşaat tarafından Ankara İncek'te hayata geçirilen İncek Loft projesinde ilk daire teslimlerine 6 ay kaldı. İncek Loft projesinin inşaatmm hızla devam ettiğini belirten Akfen Holding Yönetim Kumlu Başkan Vekili Selim Akm, "Nisan 2016'da ilk anahtar teslimlerimizi gerçekleştireceğiz, İncek Loft'ta yaşam başlayacak. İncek Loft, Ankara'nın en temiz havasma sahip gözde lokasyonu İncek'te yüzde 75 peyzaj ve donatı alanından oluşan keyifli bir dünya yarattık" dedi. 


Hürriyet 


Geri Dön