29 / 03 / 2024

İncek Prestij'den özel fırsat!

İncek Prestij'den özel fırsat!

Ankara'nın örnek projelerinden, Fırat ve Dema inşaat Ortak Girişimi İncek Prestij'in inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Yatırımcılar için büyük bir kar fırsatı sağlayacak olan projenin tüm fonksiyonları 2015 yılının Aralık ayında tamamlanmış olacak...



Ankara'nın örnek projelerinden biri olan, Fırat ve Dema inşaat Ortak Girişimi İncek Prestij'in inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. 


Yatırımcılar için büyük bir kar fırsatı sağlayacak olan projenin tüm fonksiyonları 2015 yılının Aralık ayında tamamlanmış olacak. Ankara'daki konut projeleri arasında en ayrıcalıklı proje olan ve karma yaşam konseptinde tasarlanan İncek Prestij, 20-21 Eylül tarihlerinde düzenlenecek olan etkinliklerle Ankaralıların beğenisine sunulacak. Toplamda 765 konuttan oluşan proje, farklı konut seçenekleri ile de dikkat çekiyor. 


Ayrıcalıklı bir yaşam vaat eden İncek Prestij, 1+1,2+1,3+1,4+1, 5+1,2+2,5+2,6+2 alternatifleri ile her ihtiyaca ve zevke hitap edebilecek. Ankara'nın en yüksek kulelerinden biri olacak 45 katlı Prestij Kule'de, 1+1 ve 2+1 konutlarda, VIP ayrıcalıklarla yaşam ve rezidans imkanı sunuluyor. Incek Prestij'de çocuklu aileler için 3+1 ve 4+1 daireler, daha geniş yaşam alanları düşleyenler için, büyüklükleri 300 metrekare ile 600 metrekare arasında değişen, 5+1,5+2 ve 6+2 daire seçenekleri bulunuyor. 

Projede, akıllı ev sistemleri sayesinde, evde olmadığınız zamanlarda bile cep telefonu ve akıllı cihazlarınızdaki uygulamalar aracılığıyla evinn hâkimi olma imkanı tanınıyor. Açık ve Kapalı otoparkları ile yeni nesil elektrikli araçlar için şarj ünitelerinin de olduğu projede, her daireye en az bir kapalı otopark düşüyor. 


"Bütçeni Belirle, Ödeme Planını Seç, Konutunu Al" sloganı ile yola çıktıklarını belirten Fırat - Dema İnşaat CEO'su İsmail Mert Fırat, "Konut alıcıları ve yatırımcılarına 48 ay 0 faiz, ödeme kolaylığı sunarak; herkesi bu ayrıcalıklı projenin ayrıcalıklı ödeme koşullarından yararlanmaya ve konut sahibi olmaya davet ediyoruz. Konforlu, prestijli ve güvenli bir yaşamın yanı sıra konut alıcılarına ve yatırımcılarına sunduğu özel koşullar ile Incek Prestij'de konut sahibi olmak artık hayal değil, gerçek. Bu çok özel ödeme koşullan İle Incek Prestij şimdi size daha yakın" dedi. 


Tanıtım günleri Projenin tanıtımı kapsamında 20-21 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan etkinlikler aracılığıyla konut alıcıları ve yatırımcılar yüzde ellisi tamamlanan projenin ömek dairelerini brunch keyfi, döner partisi, çocuk aktiviteleri, müzik dinletisi ve geleneksel ikramlar eşliğinde gezebilecek. 


Telefon: 444 9 765

Web adresi: incekprestij.com


Milliyet Ankara 


Geri Dön