24 / 04 / 2024

İncesu Belediyesi Saat Kulesi için referandum yaptı!

İncesu Belediyesi Saat Kulesi için referandum yaptı!

İncesu Belediyesi 2016 yılı yatırım projesinde yer alan ilçe merkezine saat kulesi yapımı için gerekli araştırmaları yaparak üç tane saat kulesi seçti.



İncesu Belediyesi 2016 yılı yatırım projesinde yer alan ilçe merkezine saat kulesi yapımı için gerekli araştırmaları yaparak üç tane saat kulesi seçti. Yapılacak olan saat kulesinin halkın istediği bir saat kulesi olması için ilçe halkına ve esnafların oy kullanarak seçmeleri için çarşı merkezine oy sandığı konuldu.

Yapılacak olan saat kulesi için gerçekleştirilen referandumda İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol da vatandaşlarla birlikte oy kullandı. Başkan Karayol, "İncesu Belediyesi olarak 2016 yılı içerisindeki projelerimizden bir tanesi de İlçe merkezine Saat Kulesi yapımı. Bu konuda belediyemiz birimleri tarafından gerekli araştırmalar yapılarak karşımıza üç adet proje çıkardılar. Bizde bu konuda özellikle İlçe merkezine olması sebebiyle esnaflarımızın ve ilçe halkının görüş ve düşünlerine ihtiyaç duyduk bu yüzden üç projeyi numaralandırarak vatandaşlarımızın oylamasına sunduk. Bu seçim sonucunda çıkacak olan saat kulesini 2016 yılı içerisinde inşallah yaparak halkımızın hizmetine sunacağız" dedi.



Hürriyet


Geri Dön