25 / 04 / 2024

Indesit'ten garantisi biten ürüne ücretsiz bakım kampanyası!

Indesit'ten garantisi biten ürüne ücretsiz bakım kampanyası!

Türkiyenin ve dünyanın önde gelen beyaz eşya firması Indesit Company, bir ilke imza atarak satış sonrası süreçte tüketicinin yüzünü güldürecek bir hizmet kampanyası başlattı



Garantisi biten Hotpoint-Ariston ve Indesit marka ürünlere ücretsiz bakım imkanı sunan Indesit Company, arıza tespiti halinde de yüzde 20 indirimle onarım garanti ediyor. Kampanyaya katılmak için Indesit Company 444 50 10 Çağrı Merkezinden randevu almak gerekiyor.

Indesit Company, garanti süresi sona ermiş olsa da ürünlerine bakım yaptırmak isteyen ya da ürünü arızalanan tüketicilerine bitmeyen destek kampanyası kapsamında destek olmaya devam ediyor. Indesit Company Çağrı Merkezinden randevu alan tüketicilerin Hotpoint-Ariston ya da Indesit beyaz eşyalarına yetkili servisler tarafından ücretsiz check-up hizmeti veriliyor. Check-up dahilinde Hotpoint-Ariston ya da Indesit markalı ürünler servis elemanları tarafından profesyonel bakım ürünleriyle temizleniyor ve teknik bakımdan geçiriliyor. Üstelik bu işlem için hiçbir ücret talep edilmiyor. Bakım esnasında arıza tespiti halinde kampanya kapsamında işçilik ücretinde yüzde 20 indirimle ürünün onarımı yapılıyor. Ücretsiz Check-up ve Bakım Kampanyası 31 Aralık 2011 tarihine kadar devam ediyor. Kampanyaya katılmak için Indesit Company 444 50 10 Çağrı Merkezinden randevu almak gerekiyor.

Check-up hizmetini neden başlattıklarını açıklayan Indesit Company Türkiye Pazarlama Müdürü Marco Falaschetti Tüketiciler artık değerli zamanlarını kendilerine ve sevdiklerine ayırabilmek için ev işlerinde ev eşyalarını kullanmayı tercih ediyor. Bu anlamda beyaz eşyalarının performansından şüphe etmek ya da bir sorun yaşandığında onarımını dert etmek istemiyorlar. Bu nedenle Indesit Company olarak her iki ihtiyaca da çözüm sunuyoruz. Bir yandan tek bir dokunuşla mükemmel performansı garanti eden akıllı ürünler sunarken, diğer bir taraftan evde yaşanabilecek olası problemleri önlemek üzere yenilikçi bir hizmeti devreye sokuyoruz. dedi.

Sektörde bir ilk olan uygulama için öncelikle çok heyecanlı olduklarını ifade eden Indesit Company Türkiye Servis Müdürü Özgür Katırcıoğlu Ülkemizde tüketici profilimizin hızla değiştiğini ve geliştiğini gözlemliyoruz. Günümüzde tüketiciler, satın alma tercihlerinde satış sonrası hizmetleri hiç olmadığı kadar ön planda tutuyor. Ülkemiz beyaz eşya sektörüne sürekli yenilikleri ve ilkleri tanıştırarak müşterilerine fayda sağlayan Indesit Company, bu noktada da oldukça avantajlı bir konumda bulunuyor. İlk 3 yıl garanti, ilk ekstra garanti uzatma, ilk full IP hatları kullanımıyla tüm servislerin tüketicilere anında ulaşması uygulamaların ardından şimdi de sektörde yine bir ilk olan Ücretsiz Check-up ve Bakım Kampanyasını hizmete sunmaktan dolayı son derece mutluyuz. Bu kampanyamızla ilk etapta 200 bin tüketicimize ulaşıp garanti dışına çıkmış ürünlerine ücretsiz bakım ve temizlik işlemlerini uyguluyoruz. Indesit Company olarak müşterilerimize sadece satana kadar değil, sattıktan sonra da, hatta garanti dışında da yanınızdayız mesajını veriyoruz. Garanti biter, destek bitmez sloganımız da sanırım bunu çok iyi ifade ediyor dedi.

Indesit Company Hakkında

Indesit Company, Avrupanın önde gelen solo ve ankastre ev aletleri (çamaşır makinesi, kurutma makinesi, bulaşık makinesi, buzdolabı, derin dondurucu, ocak, fırın ve davlumbaz) üreticilerinden biridir. İtalya, İngiltere ve Rusya gibi büyük pazarlarda lider konumundadır. 1975 yılında kurulan ve 1987den beri Milano Borsasında işlem gören Indesit Company 2010 yılında 2,9 milyar Avro satış rakamına ulaştı. Indesit Companynin dünya çapında 14 üretim tesisi (İtalya, Polonya, İngiltere, Rusya ve Türkiye) ve 16 bin çalışanı bulunuyor. Grubun ana markalarını Indesit, Hotpoint-Ariston ve Scholtes oluşturuyor.


Geri Dön