26 / 04 / 2024

İnegöl Belediyesi ilçedeki kaçak yapıları ortadan kaldırıyor! 

İnegöl Belediyesi ilçedeki kaçak yapıları ortadan kaldırıyor! 

Bursa İnegöl Belediyesi ekipleri çevre yolunda inşa edilen kaçak yapının yıkımını gerçekleştirdi. 



Bursa İnegöl Belediyesi, Ahmet Türkel Çevre Yolu üzerinde bulunan bir yapının kaçak olduğunun tespiti üzerine yıkım çalışmaları için düğmeye bastı. 

Milliyet'te yer alan habere göre; sağlıklı ve estetik ve modern bir şehir oluşturmak adına çalışmalarını sürdüren İnegöl Belediyesi, kaçak yapıya geçit vermiyor. Bu kapsamda kanun dışı tüm yapılarla ilgili yoğun mesai harcayan ve denetimleri artıran İnegöl Belediyesi, uygunsuz yapılarla ilgili bugüne kadar çok sayıda yıkım gerçekleştirdi. Sürekli olarak kaçak yapıya ilişkin denetimler de sürerken, tespit edilen yapılar yıkılıyor.

İnegöl Belediyesi ilçedeki kaçak yapıları ortadan kaldırıyor! 

Kaçak binalarla ilgili öncelikle tespit sonrası vatandaşlara bilgi verilip yer sahiplerinin kendi imkanlarıyla kaçak yapıları kaldırılması tebliğ edilirken, kaldırılmayan yapılar ise belediye ekipleri tarafından ortadan kaldırılıyor. Bu kapsamda Kemalpaşa Mahallesi sınırlarında Ahmet Türkel Çevre Yolu üzerinde bulunan bir yapının kaçak olduğu tespit edildi. Söz konusu yapılarla ilgili verilen sürenin dolmasının ardından, İnegöl Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kaçak yapıya ilişkin yıkım çalışmasının startını verdi. Söz konusu kaçak yapıların yıkımı, Belediye ekipleri tarafından gerçekleştirildi.

İnegöl Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, bu ve buna benzer kaçak yapılarla mücadelenin devam edeceği kaçak yapıya kesinlikle izin verilmeyeceği belirtildi.

Kocaeli Derince'de kaçak yapılar yıkılıyor!


Geri Dön