20 / 04 / 2024

ING Bank, selzedelere 0.99 faizli kredi verecek

ING Bank, selzedelere 0.99 faizli kredi verecek

ING Bank sel felaketinden etkilenen bölgelerdeki vatandaşlara destek olmak amacıyla bir dizi çözüm önerisi geliştirdi



Bireysel bankacılık, KOBİ bankacılığı ve sigorta hizmetlerini kapsayan bu çözüm önerileri afetten etkilenen bölgelerdeki ING Bank müşterileri için geçerli olacak.

Bireysel ve ticari bankacılık müşterilerine uygulanacak çözüm önerileri şöyle:

Kredi kartı müşterilerine, yapacakları talebe istinaden, üç ay süreyle kredi kartı ekstrelerine faiz uygulanmayacak.
Taşıt, konut veya ihtiyaç kredisi kullanmış olup afetten etkilenenler, talep etmeleri durumunda taksitlerini faizsiz olarak geç ödeyebilecek.
Afetten dolayı zarar görenler, durumlarını ilgili yasal mercilerden alınacak belge ile ispatlamaları koşuluyla; 0,99 faiz oranı ile masrafsız ve komisyonsuz, 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi kullanabilecek.
Konutu ve eşyaları zarar görmüş müşterilere uygun koşullarla Ev Yenileme Kredisi verilecek.
Ekim 2009 sonuna kadar şubelere başvuran
KOBİ'lere; 3 ay ödemesiz,  60 aya varan vadelerde yüzde 1,29 faiz oranı ile masrafsız ve komisyonsuz kredi kullanma imkanı sunulacak.
Mevcut KOBİ müşterilerine bankaya başvurmaları halinde kredi vadelerinin ertelenmesi veya yeniden yapılandırılması imkanı sağlanacak.
Akşam

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

ING, selden etkilenene özel kredi verecek 

ING Bank'ın, sel felaketinden etkilenen bölgelerdeki vatandaşlara destek olmak amacıyla bir dizi çözüm önerisi geliştirdiği bildirildi. ING Bank'tan yapılan açıklamada, bireysel bankacılık, KOBİ bankacılığı ve sigorta hizmetlerini kapsayan çözüm önerilerinin, afetten etkilenen bölgelerdeki ING Bank müşterileri için geçerli olacağı belirtildi. Açıklamada, müşterilere sunulan çözümlerin bireysel bankacılık alanında, "kredi kartı müşterilerine yapacakları talebe istinaden 3 ay süreyle kredi kartı ekstrelerine faiz uygulanmaması ve taşıt, konut veya ihtiyaç kredisi kullanmış olup afetten etkilenmiş müşterilere talep etmeleri durumunda uygun koşullarla ev yenileme kredilerinden" oluştuğu kaydedildi.
Hürriyet


Geri Dön