26 / 04 / 2024

ING Bank'ta borcunu transfer edenler karlı çıktı!

ING Bank'ta borcunu transfer edenler karlı çıktı!

ING Bank borç transferi kampanyasına Eylül sonuna kadar faiz oranlarında büyük bir indirime giderek devam ediyor



ING Bank kısa bir süre önce başlattığı borç transferi kampanyası ile Türkiye´de ilk olan ING Kredi Tasarruf Testi´ni kurumun web sayfası olan www.ingbank.com.tr üzerinden tüketicilerin kullanımına sundu. Temmuz ayında ihtiyaç kredisi kullanan her üç tüketici den biri, diğer bankalara olan kredi ve kredi kartı borcunu ING Bank´a transfer ederek, taksit ödemelerini hafifletti.

ING Bank, Eylül ayı sonuna kadar uzattığı "Borç Transferi" kampanyası kapsamında masrafsız ihtiyaç kredisiyle tüketicilerin borç yükünü azaltmaya devam edecek. ING Kredi Tasarruf Testi´ni 7-13 Ağustos tarihleri arasında toplam 4 bin 300 kişi çöz erken sonuçların yüzde 70´i (3 bin 2 kişi) pozitif, yüzde 30´u (bin 336) negatif çıktı. Bu sonuçlarla kredi ve kredi kartı borçlarını ING Bank ´a transfer etmenin kendilerine avantaj sağladığını görenler transfer işlemlerini masrafsız gerçekleştirdi.

ING Bank borç transferi kampanyasına Eylül sonuna kadar faiz oranlarında büyük bir indirime giderek devam ediyor. Masrafsız ihtiyaç kredisi ile tüketiciler hem yeni kredi hem de borç transferi taleplerini yüzde 0.99´dan başlayan faiz oranları ve 48 aya varan vade seçenekleri ile karşılayabilecek.

Tüketiciler 5 bin TL´ye kadar sadece yüzde 0.99, 10 bin TL´ye kadar yüzde 1.04 ve 10 bin TL üstü talepler için yüzde 1.09 faiz ile masrafsız ihtiyaç kredilerini 48 aya varan vade seçenekleri ile kullanabilecekler. Kampanya kapsamında ayrıca Ocak 2011 tarihine kadar taksit öteleme seçeneği de bulunuyor.
Milliyet

Geri Dön