25 / 04 / 2024

İnistanbul Lokal'de 1575 daire satıldı!

İnistanbul Lokal'de 1575 daire satıldı!

İş GYO ve Nef’in işbirliği ile İstanbul’un en gözde yaşam merkezlerinden Topkapı’da hayat bulan İnistanbul Gala ve İnistanbul Lokal projelerinde 1870 dairenin 1575’i satıldı.



Türkiye’nin öncü iki gayrimenkul markası İş GYO ve Nef’in büyük ilgi gören ve 2015’in  en hızlı satılan projeleri arasında yer alan İnistanbul Gala ve İnistanbul Lokal’de dairelerin yüzde 85’i satıldı.

 

“En iyi Mimari Tasarım” ödülüne sahip olan projede ailelerden gelen yoğun talep üzerine geçtiğimiz haftalarda büyük dairelerin yer aldığı yeni blok satışa açılmıştı. Bu blokta yer alan ünitelerin 516’sı da kısa süre içerisinde alıcı buldu.

 

Mimari tasarımını Perkins+Will’in üstlendiği İnistanbul projesinde fitness salonu, kapalı basketbol ve futbol sahaları, squash kortu, çocuk oyun alanı, teras alanı, yürüyüş yolları, yüzme havuzu gibi aileler, gençler ve çocuklar için sunulan sosyal olanakların yanı sıra kapalı otopark ve güvenlik bulunuyor.   

 

Dünyada bir ilk olan foldhome konseptiyle yaşam alanları daha da genişleyen ev sahipleri, ayrıca dilediklerinde kullanabilecekleri kişisel gelişim stüdyosu, davet, müzik, misafir, sinema, playstation, toplantı, eğlence, parti ve kareoke odalarından da faydalanabilecekler. 


Merkezi konuma sahip daireleriyle İnistanbul, Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsünün karşısında, Davutpaşa metro istasyonuna 100 m, Yenikapı Hızlı feribot iskelesine 7 dakika, Marmaray’a 3,2 kilometre, Yenikapı sahil yoluna 4 kilometre, Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 5 kilometre, TEM karayoluna 7 kilometre, Ataköy’e 7 kilometre ve Zincirlikuyu’ya 8 kilometre mesafede bulunuyor. 


İnistanbul’un üçüncü projesinin ise yılın ilk çeyreğinde satışa sunulması bekleniyor. Bilgi için http://www.inistanbultopkapi.com adresinden faydalanılabiliyor. 




Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


İş GYO ve Nef'in işbirliği ile Topkapı'da hayata geçirilen İnistanbul Gala ve İnistanbul Lokal projelerinde 1870 dairenin 1575'i satıldı. 

Böylelikle dairelerin yüzde 85'i satılmış oldu. Projede spor salonu, basketbol ve futbol sahaları, çocuk oyun alanı, teras alanı, yürüyüş yolları, yüzme havuzu gibi aileler, gençler ve çocuklar için sunulan sosyal olanakların yanı sıra otopark ve güvenlik bulunuyor. İnistanbul un uçuncu projesinin ise yılın ilk çeyreğinde satışa sunulması bekleniyor.



Posta 




Haber Zaman Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


İş GYO ve Nef ortaklığıyla İstanbul Topkapı'da inşa edilen Inistanbul Gala ve İnistanbul Lokal'deki dairelerin yüzde 85'i satıldı. Projede büyük dairelerin olduğu blok, ailelerden gelen talep üzerine kısa süre önce satışa açılmıştı. Bu ünitelerin 516'sının satılmasıyla projedeki 1.870 dairenin 1.575'i sahiplerini bulmuş oldu. 



Zaman


Haber Akşam Gazetesi'nde şöyle ye aldı;


İŞ GYO ve Nef'in işbirliğiyle İstanbul, Topkapı'da hayat bulan İnistanbul Gala ve İnistanbul Lokal projelerinde 1.870 dairenin yüzde 85'i yani 1.575'i satıldı. 'En iyi MimariTasarım' ödülüne sahip olan projede ailelerden gelen yoğun talep üzerine geçtiğimiz haftalarda büyük dairelerin yer aldığı yeni blok satışa açılmıştı. Bu blokta yer alan ünitelerin 516'sı da kısa süre içerisinde alıcı buldu. 


Akşam


Haber Milliyet'te şöyle yer aldı;

Gelen yoğun talep üzerine geçen haftalarda büyük dairelerin yer aldığı yeni blok satışa açılmıştı. Bu blokta yer alan ünitelerin 516’sı da kısa süre içerisinde alıcı buldu. Mimari tasarımını Perkins+Will’in üstlendiği İnistanbul projesi, Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü’nün karşısında, Davutpaşa metro istasyonuna 100 metre mesafede yer alıyor.  İnistanbul’un üçüncü projesinin ise yılın ilk çeyreğinde satışa sunulması bekleniyor. 

Milliyet



Haber Özgür Düşünce Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


İnistanbul dairelerinin yüzde 85'i satıldı İŞ GYO ve NEF'in iş birliği ile Topkapı'da hayat bulan İnistanbul Gala ve İnistanbul Lokal projelerinde bin 870 dairenin bin 575'i satıldı. 

İnistanbul, İs GYO ve Nef e ait, 2015'in en hızlı satılan projeleri arasında yer alıyor. 


FUTBOL SAHASI VAR 

İnistanbul projesinde fitness salonu, kapalı basketbol ve futbol sahalan, squash kortu, çocuk oyunlan alanı, teras alanı, yürüyüş yollan, yüzme havuzu gibi ailelere sunulan olanaklann yanı sıra otopark ve güvenlik de bulunuyor. 


MERKEZİ KONUMDA 

Merkezi konuma sahip daireleriyle İnistanbul, Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsünün karşısında, Davutpaşa metro istasyonuna 100 metre mesafede bulunuyor. 


Özgür Düşünce



Haber Vatan gazetesinde şu şekilde yer aldı;


Yeni blok acildi 516 daire sattı İŞ GYO ve Nef'in iş birliği ile İstanbul Topkapı'da hayat bulan Inistanbul Gala ve İnistanbul Lokal projelerinde 1.870 dairenin 1.575'i satıldı. Yani projede toplam yüzde 85 satış rakamına ulaşıldı. Projede ailelerden gelen yoğun talep üzerine geçtiğimiz haftalarda büyük dairelerin yer aldığı yeni blok satışa açılmıştı. Bu blokta yer alan ünitelerin 516'sı da kısa süre içerisinde alıcı buldu. 



Vatan



Haber Sözcü Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


İŞ GYO ve NEF ortaklığının İstanbul Topkapı'da eski Şişecam fabrikası arazisi üzerinde yapımına başladığı İnistanbul projesinin ilk iki etabındaki 1870 dairenin 1575'i satıldı. Projenin ilk etabı olan Gala'da satışa açılan bin 140 ünitenin 875'i üç hafta içinde satılınca Lokal adlı ikinci etabın lansmanı 6 ay erkene alınmıştı. Mimari tasarımını Perkins+Will'in üstlendiği projede ilerleyen günlerde iki etap daha satışa çıkacak. 


Sözcü



Haber Cumhuriyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


İş GYO ve Nef in işbirliği ile Topkapı'da yer alan İnistanbul Gala ve İnistanbul Lokal'de dairelerin yüzde 85'i satıldı. "En iyi Mimari Tasarım" ödülüne sahip olan projede ailelerden gelen yoğun talep üzerine geçen haftalarda büyük dairelerin yer aldığı yeni blok satışa açılmıştı. Bu blokta yer alan ünitelerin 516'sı da kısa süre içerisinde alıcı buldu. Mimari tasarımını Perkins+Will'in üstlendiği İnistanbul projesinde fitness salonu, kapalı basketbol ve futbol sahaları, squash kortu, çocuk oyun alanı, teras alanı, yürüyüş yolları, yüzme havuzu gibi aileler, gençler ve çocuklar için sunulan sosyal olanakların yanı sıra kapalı otopark ve güvenlik bulunuyor. Dünyada bir ilk olan foldhome konseptiyle yaşam alanları daha da genişleyen ev sahipleri, aynca dilediklerinde kullanabilecekleri kişisel gelişim stüdyosu, davet, müzik, misafir, sinema, playstation, toplantı, eğlence, parti ve kareoke odalanndan da faydalanabilecekler. İnistanbul 20İ5'te ödüllerin neredeyse tamamını kazandı. 


Cumhuriyet




Haber Habertürk Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



İş GYO ve Nef'in işbirliği ile İstanbul, Topkapı'da hayat bulan İnistanbul Gala ve İnistanbul Lokal projelerinde dairelerin yüzde 85'i satıldı. 2015'in en hızlı satılan projeleri arasında yer alan İnistanbul Gala ve İnistanbul Lokal'de 1.870 dairenin 1.575'i sahiplerini buldu. En iyi Mimari Tasarım" ödülüne sahip projede ailelerin talebi üzerine geçtiğimiz haftalarda büyük dairelerin yer aldığı yeni blok satışa açılmıştı.


Habertürk


Haber Ekonomist Dergisi'nde şu şekilde yer aldı;


İş GYO ve Nef'in işbirliğiyle Topkapı'da hayat bulan İnistanbul Gala ve İnistanbul Lokal projelerinde bin 870 dairenin bin 575'i satıldı. Yüzde 85'i satılan proje, 'En iyi mimari tasarım' ödülüne sahip. Projede ailelerden gelen yoğun talep üzerine geçtiğimiz haftalarda büyük dairelerin yer aldığı yeni blok satışa açılırken, dairelerin 516'sı da kısa sürede alıcı buldu. 


Ekonomist


Geri Dön