24 / 04 / 2024

İnistanbul projesinde 5 günde 218 konut satıldı!

İnistanbul projesinde 5 günde 218 konut satıldı!

Iş GYO ve Nef, istanbul Topkapı'da yapımına devam ettikleri İnistanbul projesinin Gala etabına gösterilen ilgi üzerine, projenin ikinci etabı olan Lokal'in lansmanını 6 ay öne çekti. 8 bin 654 talep alan projede 5 günde 218 konut satıldı.



İŞ GYO ve Nef'in İstanbul Topkapı'da hayata geçirdiği İnistanbul projesinin ilk etabına yoğun talep gelince ikinci etap satışları 6 ay öne çekildi. İnistanbul Lokal adı verilen ve 938 üniteden oluşan projenin ön talep döneminde 8 binden fazla talep geldi ve 5 günde 218 daire satıldı. Projenin ilk etabı olan İnistanbul Gala'da satışa açılan bin 140 ünitenin 875'inin üç hafta içinde satılmıştı. İnistanbul Gala ve İnistanbul Lokal'de bugüne kadar toplam bin 272 adet konut satışıyla birlikte 539 milyon TL ciroya ulaşıldığı açıklandı. 


'SATIŞLAR İYİ GİDİYOR' 

Siyasi ve ekonomik belirsizlik ile mülteci sorunu gibi sıkıntıların yaşandığı bir dönemde gayrimenkul sektöründe satışların sürdüğünü dile getiren İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, "Sıkıntılar eksikler oluyor. Ancak ticari hayatta karamsarlığa bakarak faaliyetler durdurulmaz. Satışlarımız gayet iyi gidiyor. Sektörde de ocak ayı hariç her ay satışlar büyüyerek devam etti. Nef Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erden Timur da İnistanbul Gala'nın 7 Haziran seçimleri öncesinde satışa sunulmasına rağmen hemen kısa sürede bu kadar satış yapmanın çok önemli olduğunu söyledi. 


İLK TESLİM 2017'DE 

İnistanbul'un ikinci etabına verilen Lokal ismi ulaşım ağlarına ve şehir merkezine yakınlığı, ortak kullanım alanları olan foldhome konsepti gibi özelliklerden geliyor.18 bin metrekarelik alanın 5 bin metrekarelik kısmı binalara ayrılacak olan proje 3 bloktan oluşacak ve kalan kısımlar yeşü alan ve ortak kullanım alanlarına ayrılacak. Erden Timur, projenin temel atma aşamasında olduğunu, ihalelerin yapıldığını, hafriyatla ilgili kısmın da tamamlandığını söyledi. İnistanbul Gala 2017'de, Lokal ise 2018'de teslim edilecek. 


PEŞİNAT YÜZDE 1 

İnistanbul Lokal, 35 bine yakın işletmenin yer aldığı, günde ortalama 1.3 milyon kişinin ziyaret ettiği ve 1.5 milyon insanın yaşadığı Topkapı'da, Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün karşısında ve Davutpaşa metro istasyonuna 100 metre uzaklıkta yer alacak. Metrekaresi 5 bin 500 TL'den satışa sunulan projede ödeme koşullarına ilişkin bilgi veren Erden Timur, yüzde 1 peşinat ve yüzde 0.99 faiz oram gibi ödeme imkanları sunacaklarını söyledi.


www.inistanbultopkapi.com


Hürriyet 


18 soruda Topkapı Inİstanbul Lokal projesi!


Geri Dön