20 / 04 / 2024

İnnovia Park Evleri fiyat!

İnnovia Park Evleri fiyat!

Firma: Yeşil GYO

Proje: İnnovia Park

100 aya kadar faizsiz taksit imkanı sunulan İnnovia Park Evleri fiyat bilgisine göre daireler minimum 95 bin liradan satılıyor...




Yeşil GYO tarafından hayata geçirilen İnnovia Park 'ta 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon seçeneklerinde sunulan 14 bin adet konut yer alıyor. Arsa alanı 45 bin metrekare olarak belirlenen İnnovia Park projesi Beylikdüzü'nde yükseliyor. Toplamda 200 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Beylikdüzü İnnovia Park ödemeleri kapsamında daire fiyatları şu şekilde sıralanıyor: 



İnnovia Park Evleri fiyat:



İnnovia Park Evleri fiyat bilgisi dahilinde 1 oda 1 salon daireler 95 bin lira, 2 oda 1 salon daireler 145 bin lira, 3 oda 1 salon daireler 225 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Beylikdüzü İnnovia Park ödemeleri ile ilgili ayrıntılar şu şekilde: 



İnnovia Park Evleri ödemeleri: 



-Daire tutarının tamamı peşin ödenerek alım yapılabiliyor. 


-Konut bedelinin yüzde 30'u peşin ödendikten sonra kalan yüzde 70'lik kısım için 100 aya kadar vade yapılıyor ve bu vadelendirme süresince faiz uygulanmıyor. 



İnnovia Park Evleri teslim: 


 İnnovia Park 'ta teslimatlar 2015 yılının Ekim ayında gerçekleştirilecek.



İnnovia Park Evleri ulaşım: 



İnnovia Park nerede, İnnovia Park adres: Cumhuriyet Mahallesi, Hürriyet Caddesi, No:23 Beylikdüzü-İSTANBUL


İnnovia Park telefon: 0212 414 08 00


Web: http://www.yesilgyo.com


İnnovia Park kroki: 


İnnovia Park Evleri fiyat!


İnnovia Park içesinde çocuk oyun alanları, açık ve kapalı yüzme havuzları, Zen şelaleleri, fitness-spa alanı, yürüme, bisiklet ve koşu yolları, basketbol, tenis ve voleybol sahaları, bisiklet park alanları ve seyir terasları mevcut.



Telefon: 0212 414 08 00 

Web adresi: http://www.yesilgyo.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön