23 / 04 / 2024

İnnovia Park satış fiyatları!

İnnovia Park satış fiyatları!

Firma: Yeşil GYO

Proje: İnnovia Park

Beylikdüzü'nde konumlanan İnnovia Park projesinin satış süreci devam ediyor. İnnovia Park satış fiyatları minimum 95 bin liradan başlangıç gösteriyor...




İstanbul-Beylikdüzü'nde yer alan  İnnovia Park projesi  Yeşil GYO  tarafından 14 bin daireden meydana gelecek şekilde hayata geçirildi. Satış süreci başlayan İnnovia Park satış fiyatları minimum 95 bin lira olarak belirlendi. 1+1, 2+1 ve 3+1 tipinde daire seçeneklerinin yer aldığı İnnovia Park satış fiyatları 'nın detayı şöyle: 


İnnovia Park satış fiyatları: 


Banka kredisi ya da firma olanaklar ile daire sahibi olmanın mümkün olduğu İnnovia Park fiyat listesi bilgisine göre minimum daire tutarı 95 bin lira olarak belirlenmiş durumda. 


Firma bünyesinde 100 aya kadar vade imkanının sunulduğu İnnovia Park projesinde, bu vadelendirme süresince faiz uygulanmıyor. İnşaat alanının yüzde 75'inin yeşil alana ayrıldığı İnnovia Park satış fiyatları 95 bin liradan başlıyor. 


Ulaşım açısından elverişli bir konuma sahip olan İnnovia Park projesinde daire sahiplerine Zen şelaleleri, yürüme, bisiklet ve koşu yolları, bisiklet park alanları, açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness-spa alanı, çocuk oyun alanları, seyir terasları, basketbol, tenis ve voleybol sahaları gibi sosyal imkanlar sunuluyor. 


İnnovia Park satış ofisi ulaşım: 


İnnovia Park satış fiyatları!



Cumhuriyet Mahallesi, Hürriyet Caddesi, No:23 Beylikdüzü-İSTANBUL

0212 414 08 00

http://www.yesilgyo.com

Gülay ODABAŞI


projeye sor



Geri Dön