29 / 03 / 2024

İnşaat Mühendisleri Odası Bursa şubesinde STA4-CAD eğitimi!

İnşaat Mühendisleri Odası Bursa şubesinde STA4-CAD eğitimi!

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi’nde, betonarme proje analizleri yapacak inşaat mühendisleri için STA4-CAD eğitimleri düzenlendi...



TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi’nde, betonarme proje analizleri yapacak inşaat mühendisleri için STA4-CAD eğitimleri düzenlendi.

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi, sektörde çalışan meslektaşlarına eğitim desteğini sürdürüyor. İMO Bursa Şube Eğitim Salonunda gerçekleşen kursta inşaat mühendislerine STA4-CAD eğitimi verildi. İnşaat Mühendisi Mehmet Şahinkaya tarafından gerçekleştirilen eğitimlerde mühendisler, betonarme yapıların projelendirilmesinde programın nasıl uygulanacağını öğrendi.

İnşaat Mühendisi Mehmet Şahinkaya, kursiyerlerin eğitimlerde, betonarme bilgilerini pekiştirdiklerini belirterek, program bilgisini de buna ekleyerek ilerlediklerini söyledi. İnşaat mühendislerine dışarıda karşılaşabilecekleri farklı yapıları tanıtarak programı öğrettiklerini dile getiren Şahinkaya, “İnşaat sektöründe sürat çok önemli. Sektörde artık birçok işlem programlar aracılığı ile gerçekleştiriliyor. Hızın önemli olduğu bir sektörde bu tarz programlar olmadan ilerlemeniz zorlaşıyor. Eğitimlerle de bunu geliştiriyoruz” dedi.


Milliyet


Geri Dön