24 / 04 / 2024

İnşaat sektöründe 2017 umudu!

İnşaat sektöründe 2017 umudu!

Adana'da faaliyet gösteren Ömer Bayram İnşaat'ın Genel Müdürü Halit Erdoğan, hayata geçen projeleri anlattı. Erdoğan, Adana'da inşaat sektörden bahsetti.



Adana merkezli olarak 40 yıldır konuttan okula, sağlık ocağından petrol istasyonu tesisine kadar birçok proje yaptıklarını belirten Ömer Bayram İnşaat Genel Müdürü Halit Erdoğan, "Geçen hafta içerisinde Adana'da gerçekleşen inşaat fuarına gösterilen ilgi, bir inşaat firması olarak bizleri umutlandırdı. Yurt içinden ve dışından fuarı gezmek için gelen konuklar sektör için olumlu bir tablo çizdi" dedi. 


İNŞAAT EKONOMİNİN LOKOMOTİFİ' 

Konut sektörünü ilgilendiren KDV indirimi, kredi faiz oranındaki düşüş ve taksit kampanyalarının inşaat sektörüne ivme kazandırdığını bildiren Erdoğan, "Ekonominin lokomotifi olan inşaat sektörünün çalışması demek, inşaata bağlı 200 kadar sektörün de çalışması demektir. Sektörde çarkı döndürecek bu gelişmeler hem inşaat firmalarını, hem de vatandaşları umutlandırdı. 2016'yı rekor denilebilecek satış rakamıyla kapatan sektör olarak 2017'den umutluyuz" ifadeleri kullandı. 


'FAİZLER BELİRLİ DÜZEYDE KALMALI' 

Halit Erdoğan, geçen yılın son çeyreğinden itibaren yüzde birin altına düşen konut kredisi faizlerinin belirli düzeyde kalmasının hem sektör, hem de konut sahibi olmak isteyenler açısından büyük avantaj oluşturduğunu vurgulayarak, "Sektör temsilcileri, hükümetin konut yatırımlarını teşvik edici her türlü uygulamaları hayata geçilmesini sabırsızlıkla bekliyor" diye konuştu. 


ADANA'DA 9 PROJE 

Şuanda şehrin değişik bölgelerinde devanı eden 9 projeleri olduğunu belirten Ömer Bayram inşaat Genel Müdürü Halit Erdoğan. şu bilgileri verdi: 

"Adana'nın önemli noktalarında, yüksek beklentilere cevap verecek üst düzey kalitede projeler üretmenin yanı sıra, farklı yaşam biçimlerine ve farklı gelir seviyelerine hitap eden projeler de üretmeyi ve geliştirmeyi sürdürüyoruz. Residence Diva, Neva Villaları, Zen Bahçe Konutları, Eren Suit Ömer Bayram Plus, Ayçan Sitesi, İşlek Life, Önder Apartmanı ve Gönül Çelik Apartmanı farklı ihtiyaçlara cevap verecek şekilde Ömer Bayram İnşaat güvencesiyle inşa ediliyor. Bu projelerde 1 +1, 2+1,3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunuyor. 2+1 konutlardan oluşan son projemiz Ayçan Sitesi ise Mithatpaşa Mahallesinde metro güzergahında yer alıyor. Bu sitede 110 metrekarelik 88 daire buluyor." Bugüne kadar 1 milyon metrekareyi aşan yaşam alanı üreten Ömer Bayram İnşaat'ın Genel Müdürü Halit Erdoğan, son dönemde yapılan vergi indirimlerinin ve kampanyaların inşaat sektörüne ivme kazandırdığını söyledi.




Hürriyet Çukurova-GAP


Geri Dön