25 / 04 / 2024

İnşaat sektöründe ilklere imza atan İMSAD 25 yaşında!

İnşaat sektöründe ilklere imza atan İMSAD 25 yaşında!

İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD), sektörün 25 yıllık gelişiminin en önemli tanığı olarak çeyrek asrı geride bıraktı



İMSAD'ın 25. kuruluş yıldönümünü kutlamak amacıyla 2 Aralık Çarşamba akşamı Esma Sultan Yalısı'nda düzenlenen geceye, sektörün duayen isimlerinin de aralarında bulunduğu kalabalık ve seçkin bir davetli grubu katıldı.

`Birçok ilke imza attı'
Sektörün büyük oyuncularının kurduğu ve bugüne gelene kadar birçok aşamadan geçen İMSAD, 2006 yılında yapılanarak Türkiye'de benzeri olmayan bir örgütsel yapıya ulaştı. Bugün 76 sanayici firma üyenin yanı sıra 23 sektörel derneği de üye profilinde bulunduran İMSAD, hem Türkiye'de hem de inşaat sektöründe 2009 yılında birçok ilke imza attı.
İMSAD'ın 25'inci kuruluş yıldönümünü kutlamak amacıyla Esma Sultan Yalısı'nda düzenlenen gecede bir konuşma yapan İMSAD Başkanı Orhan Turan şunları söyledi: "Tüm dünyayı etkisi altına alan ekonomik krizden Türk inşaat sektörü de büyük darbe aldı. Sektörün yeni bir anlayışa ve vizyona ihtiyacı olduğu gerçeğinden yola çıkarak, 2010 yılında yol haritamızı tüm paydaşlarımızla birlikte çizmeyi planlıyoruz. Bu gece kriz günlerinin üzerimizde yarattığı olumsuz havayı bir kenara bırakarak 2010 yılını daha dinamik karşılamak üzere bir araya geldik. 2010'da lokomotif bir sektör olarak, Türk ekonomisinin büyümesini ateşlemeyi diliyoruz."
Milliyet


Geri Dön