20 / 04 / 2024

İnşaat sektöründe kadın gücü!

İnşaat sektöründe kadın gücü!

İnşaat sektöründeki kadın gücünü İzka İnşaat değerlendirdi. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşil, sektörde başarıların sadece erkeklere ait olmadığını belirtti.



İzka İnşaat, kadın girişimciliğinin önemini çalışanları ile vurguluyor. İnşaat sektöründeki başarıların sadece erkeklere ait olmadığını öne çıkan projelerin başında bulunan kadınlar ile gösteriyor. 


İnşaat sektöründe kadın gücü!


İnşaat sektöründe başarılı adımlar atıp "ben de bilgim ve zekam ile varım" diyen kadınlara hayran kalmamak elde değil diyerek çalışanlarına verdiği önemi dile getiren İzka İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşil "Kadınların iş hayatına, özellikle de İnşaat Sektörüne atılışları, azimleri, cesaretleri ve kendilerine olan güvenleri ve attıkları adımlar sonucunda başarıyı da beraberinde getirmeleri onlara olan saygımızı arttırıyor." dedi. 


HEDEFLERİ BÜYÜR 


İnşaat sektöründe kadın gücü!

2016'da satışa çıkan ve yılın ilk çeyreğinde satış rekoru kıran proje Park Yaşam Ataşehir Satış Müdürü Sedef Dugalı; İzmir'in en prestijli bölgesinde, Karşıyaka Altınyol üzerinde bulunan özel projenin İnşaat sürecini yöneten İnşaat Mühendisi Hülya Emre; İzmir'in merkezinde yükselecek yeni nesil Residence Projesi Merkez Yaşam Konak'ın inşaat sürecini yöneten Mimar Makbule Özkürkçü; Farklı mimari konsepti ve ayrıcalıkları ile Türkiye'de bir ilki yaşatacak; Santorini Adasının havasını Türkiye'ye getirecek olan Yüksek Mimar-Şehir Plancısı ve İş Geliştirme Koordinatörü Merve Kaya; Park Yaşam Santoroni Projesine de imzalarını atıyor. 


İzka İnşaat'ın her projesine dokunan bu başarılı kadınların eli ile başarı her adımda arkalarından geliyor. Türkiye'nin her yerinde elde edilen başarıların yanı sıra, yurt dışındaki projelerin de taslak çalışmalarına başlayan İzka İnşaat kadın yöneticileri, bir sonraki adımda hem Avrupa'da hem de özellikle Miami'de farklı mimari çalışmalara ve projelere başlayacaklarını dile getirdi. 



Milliyet Ege


Geri Dön