25 / 04 / 2024

İnşaat ve Gayrimenkul Sektörünün Gözü Sign of the City Awards ödüllerinde!

İnşaat ve Gayrimenkul Sektörünün Gözü Sign of the City Awards ödüllerinde!

Türkiye’nin önde gelen inşaat ve gayrimenkul sektörünün ileri gelenleri dün akşam Rahmi M. Koç Müzesi’nde düzenlenen iftarda buluştu. Ahmet Özer ve Zeynep Tandoğan ev sahipliğinde düzenlenen gecede, yarışmanın detayları hakkında bilgi verdi.



Türkiye’nin önde gelen inşaat ve gayrimenkul projelerinin 17 kategoride ödüllendirileceği "Sign of the City Awards" yarışmasına gösterilen ilgi her geçen gün daha da artıyor. Türk inşaat ve gayrimenkul sektörüne değer katmak amacıyla, Hürriyet’in öncülüğünde hayata geçen, inşaat ve gayrimenkul projelerinin ödüllendirileceği "Sign of the City Awards"a başvurular başladı. Rahmi M. Koç Müzesi’nde düzenlenen iftarda,  Hürriyet Reklam Grup Müdürü Onur Yılmaz tarafından sektörün önde gelen isimlerine yarışmanın detayları hakkında bilgi verildi.

 

Daima daha kaliteli, çevreci ve sürdürülebilir bir vizyonla çalışan inşaat ve gayrimenkul markalarının projeleri, toplam 3 aşamalı değerlendirme sisteminden geçerek büyük ödüllere ulaşmaya çalışacak.  “"Sign of the City Awards"’un jürisi, oylama sistemi, kategorileri ve ödül töreniyle sektörün en prestijli ödülü haline gelmesi ve geleneksel olarak her yıl tekrarlanması hedefleniyor. Ağırlıklı olarak inşaat ve gayrimenkul firmalarının katılımının yanı sıra Üniversite, Hastane, AVM gibi özel mimari yapı projeleri de yarışmaya katılabiliyor.

Sektöre ve geleceğe değer katan markaların yoğun katılım gösterdiği yarışmanın son başvuru tarihi  15 Eylül 2014. Katılımcı markalar, yarışma başvurularını yapabilecekleri http://www.signofthecity.com/ web sitesinden, aynı zamanda katılım koşulları, bu yılki kategorilerin detayları ve duyuruları takip edebilecekler.

Bir imzayla başlayan ve zamanla başarıya dönüşen, Türkiye’nin simgesi haline gelmiş projeler, 06 Kasım 2014 Perşembe akşamı Four Seasons Hotel Bosphorus’ta gerçekleştirilecek törenle ödüllendirilecek.

"Sign of the City Awards" ödül kategorileri :

 

·         En İyi Rezidans

·         En İyi Çok Katlı Konut

·         En İyi Az Katlı Konut

·         En İyi Müstakil Konut

·         En İyi Karma Proje

·         En İyi AVM

·         En İyi Ofis

·         En İyi Sağlık Projesi

·         En İyi Eğitim Projesi

·         En İyi Sosyo-Kültürel Yapı

·         En İyi Endüstriyel Yapı

·         En Yeşil Bina

·         En İyi Mimari Tasarım

·         En İyi Dönüşüm Projesi

·         En İyi Pazarlama Kampanyası

·         En İyi Konsept Mimari Tasarım

·         Yılın Fark Yaratanı

 



Geri Dön