25 / 04 / 2024

İnşaat ve yapı sektörü büyümeye devam ediyor!

İnşaat ve yapı sektörü büyümeye devam ediyor!

Son yıllarda büyük bir yükseliş gösteren inşaat ve yapı sektörü büyümeye devam ediyor. Kentsel dönüşüm, yenilikler ve projeler derken Türkiye, dünyanın aranılan yüzü olmaya başladı.



Son yıllarda büyük bir yükseliş gösteren inşaat ve yapı sektörü büyümeye devam ediyor. Kentsel dönüşüm, yenilikler ve projeler derken Türkiye, dünyanın aranılan yüzü olmaya başladı. Dünyadaki en büyük 250 inşaat firmasının 40'ının Türk olduğu düşünülürse, pastadaki payımız daha net anlaşılacaktır... Türkiye'deki en büyük ekonomik hareketi getiren inşaat ve yapı sektörüne yön veren firmalara artık yurt dışından da önemli talepler geliyor. Özellikle doğu ülkelerinden altyapı, üstyapı, konutlar ve barajlar olmak üzere çok sayıda proje teklifi var. 


DÜNYA MARKASI OLDUK 

Yapılan işler de standartları aşınca Aktörde dünya markası olmaya başladık. Artık bir evleolgili aklınıza gelen ne varsa, Türkiye'de fazlasıyla aradıklarınıza yanıt bulacaksınız. Ülkemizde 28. kez düzenlenen ve 1 Elrim'de başlayan Turkey Build  Ankara  fuarı da bu kapsamda firmalar için büyük önem taşıyor. 


Milliyet İnşaat 


Geri Dön