29 / 03 / 2024

İnşaatçılar Derneği İzmir için harekete geçti!

İnşaatçılar Derneği İzmir için harekete geçti!

İzmir'de yaşanan deprem sonrasında ilde kentsel dönüşüm konusunda önemli adımlar atmaya hazırlanan İnşaatçılar Derneği, önceki gün toplantı düzenledi. 



İnşaatçılar Derneği (İNDER) kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik çalışmaları değerlendirmek üzere önceki gün toplantı gerçekleştirdi. Milliyet'ten Duygu Erdoğan'ın haberine göre; toplantıda İnşaatçılar Derneği (İNDER) Başkanı Nazmi Durbakayım, hem İzmir’de yapılacak çalışmalara verebilecekleri destekleri görüşüp, hem de riskli binalar konusunda yapılabileceklere yönelik bir bilinçlendirme atağına başlayacaklarını belirtti.

İnşaatçılar Derneği İzmir için harekete geçti!

Toplantıda bir komisyon kurduklarını anlatan Durbakayım, “Komisyon ile kısa sürede bir rapor oluşturup paylaşacağız. Yapacaklarımızı kısa ve uzun vadede ele alacağız. En başta, tüm halkın anlayacağı şekilde deprem gerçeği, riskli yapı ve dönüşüme yönelik doğru mesajlar üretip yeni bir bilinçlendirme atağı yapacağız. Bu sadece kamu, özel ya da vatandaş eliyle başarılı olacak bir süreç değil. Seferberlik içinde birlikte çözeceğiz. Artık bir depremde binaların insan hayatı almasının önüne geçmeli, bu acıları bir daha yaşamamak için hızlı adımlar atmalıyız” dedi.

İstanbul İnşaatçılar Derneği üyeleri mevcut istihdamı koruyacak!


Geri Dön