27 / 04 / 2024

Intersport Konya'da mağaza açtı!

Intersport Konya'da mağaza açtı!

INTERSPORT, Türkiye’deki 22. mağazasını Konya’da açtı. INTERSPORT, açılan mağazayla şehirdeki en büyük spor konseptli mağaza olma özelliğini taşıyor.Mağaza şehirdeki en büyük spor konseptli mağaza olma özelliğini taşıyor.



Dünyanın önde gelen spor markalarını bir araya getiren INTERSPORT, Türkiye’de büyümeye devam ediyor. INTERSPORT, Türkiye’deki 22. mağazasını Konya’da açtı. INTERSPORT, açılan mağazayla şehirdeki en büyük spor konseptli mağaza olma özelliğini taşıyor.

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden INTERSPORT, spor tutkunları ile daha fazla noktada buluşabilmek için mağaza sayılarına bir yenisini daha ekledi. Sporuun hemen hemen her branşını açtığı mağazalarla Türkiye’nin her köşesine ulaştırmayı amaçlayan INTERSPORT, Konya’nın en büyük spor konseptli mağazasını Konya Kentplaza AVM’de açtı. INTERSPORT, Konya’da hizmete açtığı mağazasıyla birlikte Türkiye’deki mağaza sayısını 22’ye çıkardı. 

42 ülkede 5300’den fazla mağazası ve 30 binin üzerinde ürün çeşidi ile hizmet veren INTERSPORT, Konya mağazasında müşterilerine sporla ilgili aradıkları her şeyi bulma olanağı sağlıyor. INTERSPORT, Konyalı sporseverlere Kentplaza AVM’de yer alan 460 metrekarelik geniş mağazasında hizmet veriyor. 


INTERSPORT mağazalarında; outdoordan koşuya, kış sporlarından tenise, yüzmeden fitnessa kadar birçok spor kategorisi ürünlerini bulmak mümkün.



Geri Dön