29 / 03 / 2024

Invest Holding, GNC Türkiye'nin mağazalarını satın alıyor!

Invest Holding, GNC Türkiye'nin mağazalarını satın alıyor!

Infinity Invest Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Aşur, bu satın alma ile ilgili sektörün gelişim potansiyeline duyduğu inancı vurgulayarak hızlı büyüyeceklerini belirtti.



Aşur “Bu satın alma ile sektöründe öncü bir markayı daha İnfinity Invest Holding bünyesine katıyoruz. Türkiye doğal vitamin, mineral ve bitkisel ürünler pazarında büyüme potansiyeli yüksek bir ülke ve GNC de geniş ürün portföyü ile konusunda dünya lideri bir marka ve Türkiye’de de büyüme potansiyeli çok yüksek. Hedefimiz hem kendi açacağımız 300 mağaza ile yaratacağımız istihdam ile ülke ekonomimize katma değer sağlamak hem de 20 bine yakın eczanenin en büyüklerinin portföylerine girerek, GNC ürünlerinin herkes tarafından rahatlıkla temin edilmesini sağlıyor olmaktır” dedi.


GNC(General Nutrition Center), dünyanın önde gelen doğal vitamin, mineral ve bitkisel ürün üretim, pazarlama ve dağıtım firmalarından. Bugün 52 ülkede 8 bin 600’den fazla satış noktasına sahip. GNC Türkiye, franchise lisansının 1994 yılında alınması ile faaliyetlerine başladı. Bugün 18 ilde 64 mağaza, 250’den fazla eczane satış noktası ve online satış mağazası ile hizmet veriyor.



Hürriyet



Geri Dön