29 / 03 / 2024

iPhone’ların ismi mi değişiyor? iPhone’ların yeni ismi ne olacak?

iPhone’ların ismi mi değişiyor? iPhone’ların yeni ismi ne olacak?

iPhone’ların isminin değişmesi gündemde yer alıyor. Peki iPhone’ların ismi gerçekten değişecek mi? İşte detaylar!



IPHONE 14 MAX TASARIMI NASIL OLACAK? 

Apple 14 Max tasarımı ise;  bu yıl Pro modelleri kendini öne çıkacağı düşünülüyor. Ön tarafta yer alan ezberlenen çentik yerine, kamera için bir delik, Face ID için de hap şeklinde 2. bir delik olacak. Ahize de ekranla kasa arasına yukarı kısma olacak. 

iPhone 14 ve Plus modeli ise geçen yıl tanıtılan iPhone 13‘ün selefine kıyasla yüzde 30 oranında küçültülen çentiğiyle birlikte gelecek. Ayrıca kullanılan ekranlar da farklı olacaK. Öncelikle ekran çerçeveleri önemli oranda incelecek. Buna ek olarak Apple’ın çip krizinden tedarik zincirindeki yaşanan problemler nedeniyle iPhone 13 ve Pro modellerinde olduğu gibi bu yıl da yalnızca Pro’lar özelinde 120 Hz tazeleme hızı görülebileceği söyleniyor. Yani 14 ve Plus, 60 Hz ile gelebilir. İşlemci tarafında ise işler biraz karışık. Sızıntıların geneline baktığımızda Apple’ın yine Pro modellerini serinin geri kalanından ayrı tutacağı anlaşılıyor. İddiaya göre 14 Pro ve 14 Pro Max modelleri A16 Bionic işlemcisini kullanırken 14 ve 14 Plus, iPhone 13 serisinde kullanılan A15 Bionic işlemcisini yer alacak.  

Temmuz asgari ücret zammı ne kadar 2022? Asgari ücrete ne zaman zam gelecek? İşte son durum!

TOKİ’den Gaziantep için yeni projeler! TOKİ’nin Gaziantep projeleri ne zaman başlayacak?

Altın bugün ne kadar? 26 Haziran gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön