20 / 04 / 2024

İrfan Aydoğan: Lüks semtlerde butik projeler hız kazanıyor!

İrfan Aydoğan: Lüks semtlerde butik projeler hız kazanıyor!

1987 yılından beri İstanbul Anadolu yakasında yaptığı konut projeleriyle adından söz ettiren Aydoğan İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aydoğan, firma olarak butik konut projelerine önem verdiklerini verguladı...



Büyük konut projeleri her geçen gün artarken, şehrin merkezindeki butik projeler ise kişiye özel tasarımlarıyla dikkat çekiyor. 


1987 yılından beri İstanbul Anadolu yakasında yaptığı konut projeleriyle adından söz ettiren Aydoğan İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aydoğan, firma olarak butik konut projelerine önem verdiklerini dile getirdi. 


Aydoğan, "Çünkü butik projeler sayesinde müşterilerimizle birebir temas kurabiliyoruz, onların isteklerini göz önünde bulundurup kişiye özel tasarımlar yapabiliyoruz" dedi. 


Toplam 54 daire Kentsel dönüşümle birlikte İstanbul'un gözbebeği konumundaki birçok semtte butik projelerin hız kazandığını ifade eden Aydoğan, "Bağdat Caddesi, Bomonti, Levent, Nişantaşı gibi şehrin önemli lokasyonları ise ilk göze çarpanlar arasında. Özellikle Bağdat Caddesi gibi şehrin önemli lokasyonları hiçbir zaman popülaritesini kaybetmeyecek" diye konuştu. 


Aydoğan İnşaat olarak Bağdat Caddesi'nde Cadde Park Erenköy projesine başladıklarını söyleyen İrfan Aydoğan, şu ifadeleri kullandı: "Tek blokta 54 dairelik bir konut inşa etmemize rağmen 2 katlı kapalı otoparkı, sauna ve fitness salonları, A plus işçilik ve malzeme kalitesiyle, büyük konut projelerindeki aranılan tüm ayrıcalığı sunuyoruz." Brüt-net'e dikkat Kadıköy Moda'da ise Panorama Park Moda projesini hayata geçirdiklerini belirten Aydoğan, az sayıda daireyi bünyesinde barındıran, kullanıcısına nitelikli ayrıntılar sunan butik projeleri tercih ederken, projenin şehrin merkezinde olup olmamasına, ulaşım kolaylığına da dikkat edilmesi gerektiğini anlattı. 


Ayrıca İrfan Aydoğan, binanın teknik şartlara uygun olup olmadığı, brüt-net oranları, sözleşmede belirtilen malzemelerin kullanıp kullanılmadığı gibi ayrıntıların da büyük önem taşıdığına dikkat çekerek, "Projenin detayları iyi okunmalı" dedi. 



Milliyet


Geri Dön