18 / 04 / 2024

İş GYO, Sign of the City Awards'tan iki yeni ödül aldı!

İş GYO, Sign of the City Awards'tan iki yeni ödül aldı!

Geçtiğiniz yıl ilki düzenlenen Sign of the City Awards'a bu sene de Türkiye'nin önde gelen 101 farklı inşaat ve gayrimenkul projeleriyle 140'ın üzerinde başvuru yapıldı.



Geçtiğiniz yıl ilki düzenlenen Sign of the City Awards'a bu sene de Türkiye'nin önde gelen 101 farklı inşaat ve gayrimenkul projeleriyle 140'ın üzerinde başvuru yapıldı. 

İş GYO, Sign of the Gty Awards'a Tuzla Teknoloji ve Operasyon Meıkezi projesi "En İyi Ofis", Manzara Adalar projesi "En İyi Pazarlama Kampanyası", İnistanbul projesi "En iyi Çok Katlı Konut", "En İyi Pazarlama Kampanyası" ve "En İyi Mimari Tasarım" kategorilerinde katıldı ve bu kategorilerin tümünde finalist olmaya hak kazandı. Halihazırda ödüllü bir portföye sahip olan İş GYO, değerlendirmeler sonunda Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi projesi ile "En İyi Ofis", inistanbul projesi ile "En İyi Mimari Tasanın" kategorilerinde ödül aldı. İş GYO Genel Müdürü TUrgay Tanes konuyla ilgili şu yorumda bulundu: "Sign of the City Awards sektöre değer katan, rekabeti destekleyen, başarılı, kaliteli, sürdürülebilir projeleri motive eden ve uluslararası platformda da önemli bir yete sahip bir etkinliktir. İş GYO'nun güçlü, prestijli ve deneyimli markası ile şehre imzasını atan projeler arasına giren Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi projemiz ve NEF ile işbirliği içinde gerçekleştirmekte olduğumuz İnistanbul projesinin ödüle layık görülmesi bizlere gurur vermiştir." 



Anayurt


Haber Hürriyet Gazetesi'nin Sign of the City Awards Özel Eki'nde şu şekilde yer aldı;


İş GYO’nun Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi projesi ‘En İyi Ofis’, İnistanbul projesi ise ‘En İyi Mimari Tasarım’ kategorilerinde ödül aldı. İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, Sign of the City Awards’ın rekabeti desteklediğini ve sektöre değer kattığını söyledi.


Gayrimenkul sektörünü teşvik etmek amacıyla düzenlenen ve henüz ikinci yılında olmasına karşın en prestijli ödüller arasında yer alan Sign of the City Awards töreninde Türkiye’deki en iyi projeler çeşitli dallarda ödüllere layık görüldü. İş GYO’nun Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi projesi “En İyi Ofis”, İnistanbul projesi ise “En İyi Mimari Tasarım” kategorilerinde ödül aldı.


Geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen Sign of the City Awards’a bu sene de Türkiye’nin önde gelen 101 farklı inşaat ve gayrimenkul projeleriyle 140’ın üzerinde başvuru yapıldı. İş GYO, Sign of the City Awards’a Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi projesi “En İyi Ofis”, Manzara Adalar projesi “En İyi Pazarlama Kampanyası”, İnistanbul projesi “En İyi Çok Katlı Konut”, “En İyi Pazarlama Kampanyası” ve “En İyi Mimari Tasarım” kategorilerinde katıldı ve bu kategorilerin tümünde finalist olmaya hak kazandı. Halihazırda ödüllü bir portföye sahip olan İş GYO, değerlendirmeler sonunda Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi projesi ile “En İyi Ofis”, İnistanbul projesi ile “En İyi Mimari Tasarım” kategorilerinde ödül aldı.


İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes konuyla ilgili şu yorumda bulundu: “Sign of the City Awards sektöre değer katan, rekabeti destekleyen, başarılı, kaliteli, sürdürülebilir projeleri motive eden ve uluslararası platformda da önemli bir yere sahip bir etkinliktir. İş GYO’nun güçlü, prestijli ve deneyimli markası ile şehre imzasını atan projeler arasına giren Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi projemiz ve NEF ile işbirliği içinde gerçekleştirmekte olduğumuz İnistanbul projesinin ödüle layık görülmesi bizlere gurur vermiştir. 140’ın üzerinde başvuru arasından Kartal’daki Manzara Adalar projemizin finale yükselerek, ödüle aday gösterilmesi de bizlere haklı sevinç yaşatmıştır. İstanbul’un eşsiz noktalarından birinde huzurlu bir hayatın kapılarını açan Manzara Adalar birbirinden prestijli ödüllere sahip, dünyaca tanınmış mimarlık firması Perkins Eastman tarafından tasarlandı ve Kristal Elma Reklam Ödülleri’nin Yapı ve Yapı Gereçleri kategorisinde de Bronz Ödüle layık görüldü. İş GYO, her detayı incelikle planlanan, yüksek standartlı teknoloji ve modern mimari anlayışıyla hayata geçirdiği projelerle dinamik ve istikrarlı büyümesini sürdürmeyi hedeflemektedir.” 


2015’in Türkiye için seçimler yılı olduğunu söyleyen Turgay Tanes, “Bir süredir temkinli davranılan gayrimenkul piyasasında, istikrar ve güven ortamının tekrar sağlanması ile konut talebi de canlanıyor. Genel olarak yılın ilk 6 ayındaki konut satışı, geçen yıla kıyasla %20.1 oranında artmış durumda. Bu artıştaki en önemli etmenin ikinci el konut satışı olduğu düşünülmektedir” dedi. İş GYO yatırımları hakkında bilgi veren Tanes şunları söyledi: “İş GYO olarak girdiğimiz bölgelerde sunduğumuz değerlerle yeni hayat anlayışının adını koymayı hedefledik ve 2015’te de projelerimizi sürdürdük. İzmir, Ege Perla AVM’de de aynı bakış açımızı koruyarak yepyeni bir alışveriş ve eğlence konseptini yaratmaya koyulduk. 2016 yılı içinde bu projemiz de tamamlanacak. Nef ile birlikte İstanbul Topkapı’da gerçekleştirdiğimiz İnistanbul Gala’da ve İnistanbul Lokal projelerinin satışına başladık. İnistanbul Gala’da ünitelerin yüzde 85’ini üç haftada sattık ve yoğun ilgi nedeniyle İnistanbul Lokal’in satış tarihini planlanandan 6 ay öncesine çektik. İstanbul Kartal’da üçü konut, ikisi ofis ünitelerinden oluşan toplam beş bloğu ve yaşam merkezini kusursuzlaştıracak olan ticari üniteleri ile hayata geçirilecek Manzara Adalar projemizi ise Marmara Denizi ve Adalar manzarasına nazır İstanbul’un eşsiz noktalarından birinde konumladık. Manzara Adalar projemiz yoğun ilgi nedeniyle yeni ünite satışına başladı. İş Bankası çalışanları için Tuzla’da yaptırılan TUTOM tamamlandı. Çınarlı Bahçe’de ise tüm konutların satışları tamamlandı.2016 yılında İstanbul’da Anadolu ve Avrupa yakasında iki proje üzerinde değerlendirmelerimiz sürmektedir.”


1999 yılında T. İş Bankası A.Ş.’nin sermayedarlığı ile kurulan ve aynı yıl içinde halka arzını tamamlayarak Borsa İstanbul’da işlem görmeye başlayan İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (İş GYO), gayrimenkullere ve gayrimenkul projelerine yatırım yapmak üzere kuruldu. İş GYO’nun ağırlıklı olarak ticari gayrimenkullerden oluşan portföyü lokasyon, gayrimenkul tipi ve sektör bazında çeşitlendirilmiştir. Şirketin portföy yatırımlarının değer bazında yaklaşık yüzde 32’si ofis, yüzde22’si alışveriş merkezi ve hipermarket, yüzde1’i otel, yüzde1’i arsa, yüzde37’si proje, yüzde 7’si para ve sermaye piyasası araçları şeklinde.


Hürriyet Ek


Geri Dön