24 / 04 / 2024

İş GYO'nun İzmir projesi son çeyrekte başlıyor!

İş GYO'nun İzmir projesi son çeyrekte başlıyor!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi 150 milyon dolarlık maliyetle gerçekleştireceği İzmir projesine son çeyrekte başlayacak...



Verilen ilan şu şekilde;

Şirketimizin  İzmir  Bayraklı arsasının bulunduğu bölgeye ilişkin 1/1000'lik uygulama imar planları Büyükşehir Belediyesince onaylanmış olup, imar planlarının kesinleşmesini müteakiben, inşaat ruhsatının alınması ve bu yılın son çeyreğinde proje inşaatına başlanması planlanmaktadır. 18.392 m2 arsa üzerinde geliştirilecek projenin arsa dahil toplam geliştirme maliyetinin 150 milyon USD olması beklenmektedir. 

Alınacak inşaat ruhsatına bağlı olarak, proje bünyesinde; yaklaşık 27.000 m2 kiralanabilir alanı olan alışveriş merkezi ile 45 ve 29 kattan oluşan ve toplamda 29.000 m2 satılabilir alanı olan iki kulede, büyüklükleri 85 - 410 m2 arasında değişen 16 farklı tipte, tamamı körfez manzaralı 176 adet ev-ofis ve konutun yer alması planlanmaktadır. 

İzmir'in geleneksel yaşam tarzını ve modern mimariyi birleştirerek özgün bir konsept ortaya koyacak olan proje, şehrin iki önemli merkezi durumundaki Karşıyaka ve Konak arasında kurulan bir köprü niteliğinde olacaktır. Mimari tasarımı Emre Arolat'a ait olan projenin, kentle bütünleşen mimarisiyle tüm kullanıcılar için bir tür kent parkı haline gelerek, İzmir için önemli bir simge niteliğinde olması hedeflenmektedir.


Geri Dön