25 / 04 / 2024

İş hayatına business class dokunuş: DKY Business Kartal!

İş hayatına business class dokunuş: DKY Business Kartal!

Sign of City Awards 2015 ödüllü DKY Kartal projesi içindeki DKY Business Kartal ofis bloğu cazip fiyatlarla iş hayatını 'Business Class' konforuna yükseltmek isteyenleri bekliyor.



Sign of City Awards 2015 ödüllü DKY Kartal projesinin içinde yer alan DKY Business Kartal ofis bloğu cazip fiyatlarla ve fırsatlarla iş hayatını 'Business Class' konforuna yükseltmek isteyenleri bekliyor.


İstanbul'un yeni iş ve yaşam merkezi Kartal'da ofis sahibi olmak isteyenler, DKY Business Kartal'da yüzde 10 peşinatı şimdi ödeyip geri kalan kısmı taşınınca ödüyor.


Lobisi, konforlu ofisleri, tam donanımlı toplantı odaları, Lounge ve teras katında bulunan panoramik görüş sunan roof'u, yemek salonu, restoranları, kafeteryaları ile iş merkezinden beklenen her şeye cevap veren proje, Kartal'ın en kolay ulaşım sunan noktasında yer alıyor. 


D-100 karayolu ve TEM Çevre yolu bağlantısının kesiştiği yerde yükselen proje Boğaziçi Köprüsü'ne 22, FSM Köprüsü'ne 25 dakikalık mesafede. 


Kartal Metro istasyonuna da yürüme mesafesinde olan proje, Sabiha Gökçen Havaalanı'na 19 km, Kartal Deniz Otobüsü İskelesi ve sahil yoluna birkaç dakika yakınlıkta. Aynı zamanda kara, deniz ve hava ulaşımının tam ortasında yer alıyor. 


Sabah



Haber Milliyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


DKY İnşaat DKY Kartal projesinde yer alan 'DKY Business Kartal' ofis bloğunda bir iş merkeziyle yaşam merkezini yanyana konumlandırıyor. Ofis sahibi olmak isteyenlere pek çok ödeme seçeneği de sunuluyor KY Kartal projesinin içinde yer alan DKY Business Kartal ofis bloğu cazip fiyatlarla ve fırsatlarla hayatını 'Business Class' konforuna yükseltmeye hazırlanıyor. İstanbul'un yeni iş ve yaşam merkezi Kartal'da ofis sahibi olmak isteyenler, DKY Business Kartal'da yüzde 10 peşinatı peşin ödeyip geri kalan kısmı taşınınca ödüyor. Deniz ve Adalar manzarasının yer aldığı DKY Business Kartal, çalışanları motive eden bir çalışma hayatı sunuyor. Farklı konumlandırılmış lobisi, konforlu ofisleri, tam donanımlı toplantı odaları, iş görüşmelerine sıcak bir ortam katan 'lounge' ve teras katında bulunan panoramik görüş sunan 'roof'u, restoranlarıyla DKY Business Kartal, iş merkezi olurken, yaşam merkezi de oluyor. 


Ulaşımı kolay 

DKY Business Kartal, Kartal'ın en kolay ulaşım sunan noktasında yer alıyor. D-100 karayolu ve TEM çevreyolu bağlantısının kesiştiği yerde yükselen proje Boğaziçi Köprüsü'ne 22, FSM Köprüsü'ne 25 dakikalık mesafede. Aynı zamanda Kartal Metro istasyonuna da yürüme mesafesinde, Sabiha Gökçen Havaalanı'na 19 km, Kartal Deniz Otobüsü İskelesi ve sahil yoluna birkaç dakika yakınlıkta olan konumuyla kara, deniz ve hava ulaşımının tam ortasında yer alıyor. Adalet Sarayı, hastaneler, seçkin AVM'ler, organize sanayi bölgeleri ve iş merkezleri ile çevrili olan DKY Business Kartal, DKY İnşaat'm moltosu olan 'beklentilerin bir tık üzerine' çıkıyor. 



Milliyet


Geri Dön