25 / 04 / 2024

İş hayatının nabzı İstanbul Ticaret Sarayı'nda atacak!

İş hayatının nabzı İstanbul Ticaret Sarayı'nda atacak!

Gaya Gayrimenkul Geliştirme iş dünyasına yepyeni bir proje sunuyor



Alışveriş merkezi ve gayrimenkul uygulamalarına farklı bir bakış kazandırarak ülke genelinde başarılı birçok projeye imza atan Gaya Gayrimenkul Geliştirme iş dünyasına yepyeni bir proje sunuyor.

TEM otoyolu üzerinde, İstanbul'un en merkezi bölgelerinden Giyimkent sınırları içerisinde yer alan İstanbul Ticaret Sarayı'nda showroom, mağaza, ofis ve depo olarak kullanılabiliyor. Toplam alanı 75 bin metrekare olan 12 katlı ve her katı 2800-5000 metrekare arasındaki büyüklüğe sahip projenin İstanbul ticaret hayatına yeni bir soluk getirmesi bekleniyor. Pazarlamasını Gaya'nın yürüttüğü İstanbul Ticaret Sarayı'nda 35 bin metrekare toplam kiralanabilir alanın tümünde müstakil olarak yer alınabildiği gibi farklı katlarda 500 metrekare ile 5000 metrekare arası alanlar da kiralanabiliyor.

İstanbul Ticaret Sarayı'nın Türkiye'nin önemli adreslerinden biri olacağına inandıklarını belirten Gaya Gayrimenkul Geliştirme Genel Müdürü Fırat Murathanoğlu yaptığı açıklamada, "Bugüne kadar geleceğe değer katan çok önemli projelere imza attık ve bundan sonra aynı doğrultuda çalışmaya devam edeceğiz. Yeni projemiz İstanbul Ticaret Sarayı,  iş dünyasının tercih ettiği geniş alanlarla ve bulunduğu lokasyon ile şimdiden büyük ilgi görüyor" dedi.

Şehrin her noktasına kolay ulaşımı ve altyapısı ile dikkat çeken, İstanbul Ticaret Sarayı'nda çevresinde binlerce iş yerinin yer aldığı bir lokasyonda yer alıyor. Deprem güvenliğinin yüksek olduğu proje Tem'e 45 saniye, Tekstilkent'e 1 dakika, Ikea ve Bauhaus'a 5 dakika, Havaalanına 10 dakika,  Levent/Maslak, Boğaziçi ve FSM köprülerine 15 dakika ulaşım mesafesi ile iş çevresine yeni ve prestijli bir dünyanın kapılarını açıyor.


Geri Dön