24 / 04 / 2024

İş Modern Ambarlı’da kira garantisi veriyor!

İş Modern Ambarlı’da kira garantisi veriyor!

Sinpaş’ın, ticari gayrimenkul yatırımlarına odaklandığı şirketi Servet GYO, esnaf ve KOBİ’lere yönelik inşa ettiği yeni nesil ‘iş hanında’ bir kampanyaya başladı.



İstanbul Ambarlı’da yükselen proje; depo, atölye, lojistik kullanımlı alanlar ile imalathane hizmeti verecek ünitelerden meydana geliyor. Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre değeri yaklaşık 500 milyon lira olan ve 151 birimden oluşan İş Modern Ambarlı’da satışların yüzde 35 aşamasına geldiğini dile getiren Sinpaş Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, “Bu üniteleri satmak konuttan farklı. Bizim müşteri kitlemiz tüccarlar. Tüketicinin yatırımını bu dönemde daha rahat yapabilmesi için yeni bir çalışma başlattık. İş Modern Ambarlı’dan alım yapanlara, teslimlerden sonra başlamak üzere 3 yıl boyunca en az 7 bin lira kira garantisi veriyoruz. Yıllık yüzde 7 getirisiyi garanti ediyoruz. Mesela 5 milyon liralık bir birimi satın alana yıllık 350 bin lira garanti veriyoruz” dedi. 

Çelik, 250 metrekare ile 1200 metrekare arasında modüler alanlardan oluşan projede lokasyon avantajına dikkat çekerken, “Proje İstanbul’un Avrupa yakasındaki konteynır limanı olan Ambarlı’ya 5 dakika mesafede. TEM bağlantısına 2-3 dakika uzaklıkta olması, E-5’e çıkamayan lojistik araçlar için büyük kolaylık sağlıyor. Yatırımcılarına kampanya tanıtımı yaptığımız geçen hafta kısa sürede 20 milyonluk satış yaptık. Şirket bünyesinde bankasız, kefilsiz 72 aya kadar vade imkanı da sunuyoruz” diye açıklama yaptı. 

Web: http://ismodernambarli.com/


Geri Dön