29 / 03 / 2024

İskenderun Sakarya Mahallesi asfaltlanıyor!

İskenderun Sakarya Mahallesi asfaltlanıyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, asfaltlama çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini belirtti.




İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, asfaltlama çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini belirtti. Asfalt çalışmalarına devam eden İskenderun Belediyesi şehrin en ücra köşesine kadar hizmet ulaştırmaya devam ediyor. Asfalt çalışmalarıyla İskenderun’un en ücra köşesine kadar hizmet ulaştıran İskenderun Belediyesi İskenderun’un çehresini değiştirmeye devam ediyor. 


Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Sakarya Mahallesinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi aldı ve ilgili birim müdürlerine çalışmaların hızlandırılması konusunda talimatlar verdi.


İskenderun belediyesi olarak ilçemizde halkımızın huzur ve mutluluğu adına yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ettiklerini belirten Başkan Seyfi Dingil,” Yollarımızı güzelleştirme ve çevre düzenleme çalışmalarına ara vermeden devam edeceğiz. Yürüttüğümüz hizmetlerimiz vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek içindir.Bu hizmetleri yaparken muhtarlarımızın görüş öneri ve taleplerini alarak yapıyoruz.” diye konuştu.


Sakarya Mahallesi Muhtarı Mustafa Tuzluoğlu Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkür ederek, ”Sakarya Mahallesinde gerçekleştirilen asfaltlama çalışmalarından dolayı memnunuz. Bundan sonraki hizmetlerinde de Belediye Başkanımıza başarılar diliyoruz.” dedi.


İskenderun Belediyesi



Geri Dön