25 / 04 / 2024

İskenderun yeniden imar edilecek!

İskenderun yeniden imar edilecek!

AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı İbrahim Güler, İskenderun'da yeniden imar ve ihya çalışmalarının başlayacağını söyledi.



İskenderun ilçesinde, yerel seçim çalışmaları kapsamında ziyaretler gerçekleştiren AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı İbrahim Güler, İskenderun Kaymakamlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İskenderun Belediyesi, Gazeteciler Cemiyeti ve Deniz Ticaret Odasını ziyaret etti.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve esnafla bir araya gelen Güler, çalışmalarına hızla devam ettiklerini açıkladı.

İskenderun'da yaşanan trafik sorunu hakkında konuşan Güler, "İskenderun kent içi trafik düzenlenmesi yapıldığında, İskenderun Belediyesi'nin, Şoförler Odasının ve STK'larının bilgisi olmuyor. Neden çünkü her şeyi bilen bir Büyükşehir Belediye Başkanı var." dedi.

Eldeki kaynakların İskenderun ve Hatay'ı sil baştan imar etmeye yeterli olduğunu söyleyen Güler, "Allah nasip eder Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı olursak biz yanlışları milletimizle ve STK'larla tartışarak düzelteceğiz." açıklamasında bulundu.

Güler, son olarak şu ifadeleri kullandı: "İnanıyorum ki milletimiz tüm olanları biliyor ve görüyor. Bu konuda hesabını 31 Mart akşamı verecektir. Milletimizle birlikte önümüzdeki süreçte istişare içinde Hatay ve İskenderun'u yeniden imar ve ihya etmeye başlayacağız."


Geri Dön