25 / 04 / 2024

İŞKUR ve SGK 1.668 TL ödüyor! İş arayanlar dikkat!

İŞKUR ve SGK 1.668 TL ödüyor! İş arayanlar dikkat!

İş arayanlar için çeşitli destekler veriliyor. SGK ve İŞKUR iş arayana 425 TL, iş bulana ise 1668 TL destek ödemesi yapıyor.



Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, sosyal yardımlardan faydalanan ihtiyaç sahibi vatandaşların işgücü piyasasına kazandırılması için bugüne kadar 2 bin 854 kişiye işe yönlendirme yardımı, 1621 kişiye de işe başlama yardımı yaptıklarını duyurdu. 

425 TL İŞE YÖNLENDİRME YARDIMI

Bakan Yanık, sosyal yardım alan vatandaşların İŞKUR tarafından işe yönlendirildiğinde, iş görüşmesine gidilmesi ve başvurunun kabul aşamasındaki giderlerinin Bakanlık tarafından karşıladıklarını açıkladı. 

İŞKUR ve SGK 1.668 TL ödüyor! İş arayanlar dikkat!

Bakan Yanık, İşe Yönlendirme Yardımı kapsamında ayda 1, yıl içerisinde de en fazla 3 defa destek verdiklerini dile getirerek “Bu doğrultuda bugüne kadar 420 bin 684 TL tutarında destek verdik” dedi. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön