26 / 04 / 2024

İslam Memiş doların barajını açıkladı, rakam verdi!

İslam Memiş doların barajını açıkladı, rakam verdi!

Ünlü para ve piyasalar uzmanı İslam Memiş, "Özellikle çarşamba günü ve sonraki süreçlerde dalgalı seyir yüksel olabilir, bu haftaya çok dikkat etmek gerekiyor" ifadelerine yer verdi.



"Bu hafta para piyasaları için önemli" başlıklı bir video paylaşan İslam Memiş videosunun başında değerlendirmelerinin yatırım tavsiyesi olmadığının altını özenle çizdi. Memiş, "Özellikle çarşamba günü ve sonraki süreçlerde dalgalı seyir yüksel olabilir, bu haftaya çok dikkat etmek gerekiyor" ifadelerine yer verdi.

EKRAN FİYATLARINA DİKKAT!

İslam Memiş doların barajını açıkladı, rakam verdi!

Para ve piyasalar uzmanu İslam Memiş, rakamsal değerleri paylaşmasından sonra, beklenti ve öngörülerini şöyle açıkladı: BİST yüz endeksinde yükselişin sürdüğünü görüyoruz. Borsa kazandırmaya devam ediyor. Dolar/TL 18 TL'yi direnç olarak takip edeceğiz, eğer 18 yukarı yönlü kırılırsa yukarıda 18.10 seviyesini takip edeceğiz. Euro/TL kuru 18.32, dolar kuruna bağlı hareketler ortaya koyuyor. Euro/dolar paritesi yatay olduğu için dolardaki hareketlilik diğer yabancı para birimlerine de yön veriyor. Brent petrolün varil fiyatında % 1'lik değer artışı mevcut. Emtia fiyatlarında, yabancı para birimlerinde her şey yemyeşil. Altının onsu 1770 dolar seviyesinde. 1770 destek seviyesi. Gram altın/TL 1028-1035 lira aralığında. Ekran fiyatları ile serbest piyasalarda makas aralığı oldukça açık. Gümüşte pozitif görünüm sürüyor. Gram fiyatı 11.56, serbest piyasalarda 12 lira. Sadece dolar endeksi biraz geri çekilerek başladı.

"BU HAFTA ÇOK KRİTİK"


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön