27 / 04 / 2024

İslam Memiş gram altında rüzgarın ne zaman terse döneceğini açıkladı!

İslam Memiş gram altında rüzgarın ne zaman terse döneceğini açıkladı!

FED'in faiz kararını açıklamasının ardından gram altında düşüş hız kazanırken, İslam Memiş fırtınanın döneceği tarihi paylaştı.



İSLAM MEMİŞ’TEN YILSONU GRAM ALTIN TAHMİNİ

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş ise bu yılsonuna kadar altında yeni bir rekor beklediğini belirterek, “Gram altında son alım fırsatı” dedi ve Ekim ayına işaret etti. “Ekim ayı itibariyle merkez bankaları sahadan çekilir, piyasa kendi hikâyelerini yazar” diye konuşan İslam Memiş şunları söyledi:

“İçeride gram altın 1030 lirada 998 liraya kadar geriledi. Kapalıçarşı’da 994-995 bandında. 2 ay sonra 1000 TL'nin altını indi. Kısa vadede 950-1000 lira arasında olmayı sürdürecek. Uzun vadeli olarak bu düşüşlerin kalıcı olmayacağını görüyorum. 950-1000 lira şu an için düğün yapacaklar ve altın borcu olanlar için bir fırsat. Yılsonuna doğru yeni bir rekor denemesi ile 1250-1450'yi görebilir. Çünkü riskler artmaya devam ediyor. Yılın son çeyreğinde ne olacağı belli değil dünya genelinde. Merkez Bankaları altın alımlarını devam ettiriyor. Bunların hepsi bir artış sebebi. Son 20 yıldır gram altın yatırımcılarına en çok kazandıran yatırım aracı oldu. Geçen sene 480 liraydı gram altın."

İslam Memiş gram altında rüzgarın ne zaman terse döneceğini açıkladı!

EDİTÖR NOTU: Bu haber 25 Eylül 2022 tarihinde saat 18.32'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.41 Türk Lirası, euro 17,84 Türk Lirası, altının gramı ise 973 Türk Lirası değerinde.

Herkes bunu bekliyordu! İşte Selçuk Geçer'e göre doların yükseleceği tarih!

'Çok pişman olursunuz' diyen İslam Memiş'ten TOKİ uyarısı!

Merkez Bankası açıkladı... Kredilerle ilgili çok önemli karar!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön