19 / 04 / 2024

İslam Memiş tarih verdi! Alım yapacaklar dikkat, geliyor

İslam Memiş tarih verdi! Alım yapacaklar dikkat, geliyor

Altın alacak vatandaşlar için önemli açıklamalarda bulunan para piyasaları uzmanı İslam Memiş, tarihe vurgu yaptı. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm ayrıntılar…



İslam Memiş kaleme aldığı yazısında yatırımcılar için fırsatlar dolu bir haftaya başlandığının altını çizdi. İslam Memiş'in yazısında yer alan uyarılar şu şekilde; 'Bist 100 endeksi geçtiğimiz haftayı yüzde 5 oranında bir yükseliş göstererek 4 bin 997 puanla tamamlamış oldu. Yeni haftaya yükselişle başlandığı için 5 bin 50 puanlara ulaşabilir. Geçen hafta yaşanan teknik düzeltme ise kaçınılmaz olacaktır. Düzeltme sonucunda 4 bin 920 puanlara kadar geri çekilmesi ve 5 bin 400 puanlara tekrar yükselmesi olası olacak. Dalgalanmalarda dolar artışı da önemli bir rol oynayacak. Bu hafta BİST 100 endeksinde 4 bin 920 ile 5 bin 400 puan aralığının takip edileceğini düşünüyorum. Doların 18.80-18.85 seviye aralıkları devam ediyor. Bu durumun aşağı ya da yukarı bir hareketlilik göstermesini beklemiyorum. Serbest piyasa ile fark olduğunu unutmamak gerekiyor. Dolar kuru serbest piyasada 19.14-19.18 arasında devam ediyor. Bu hafta yine 19 TL seviyesi üstünde devam edebiliyor. Euro geçtiğimiz hafta düşüşleri gerçekleştirdi ve 1.0793 seviyesiyle haftayı tamamladı. Destek seviyesi olarak 1.0750-1.0720 seviyelerinin devam edeceğini düşünüyorum. 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön