20 / 04 / 2024

İslam Memiş'ten altın ikazı! Direnç kırıldı, devam edecek!

İslam Memiş'ten altın ikazı! Direnç kırıldı, devam edecek!

Yeni haftaya hafif düşüş ile başlayan altın fiyatları için ‘düşecek mi, yükselecek mi?’ sorusu merak edilirken ünlü piyasa uzmanı İslam Memiş’ten gram altın tahmini geldi. İşte son dakika gelişmeleriyle beraber canlı altın fiyatları...



MERKEZ BANKALARI SAHNEDEN İNİYOR

Geçtiğimiz yıla baktığımız zaman altın fiyatları baskı altında kalmıştı. Altın bu yıl biraz daha serbest kalıyor ve merkez bankalarının da sahneden indiği dönem başlıyor. Fed ve diğerleri artık kenara çekilecek ve altın fiyatları buradan da güç toplayabilir.

İSLAM MEMİŞ’TEN GRAM ALTIN TAHMİNİ

İslam Memiş ten altın ikazı! Direnç kırıldı, devam edecek!

Yani ons altın 2000 dolar seviyesi üzerinde kalıcı olarak 2350 dolar düzeyini test edebilir. Serbest piyasalarda 1237 TL fiyatından kapanış yapan gram altın TL fiyatında ise 2023 yılı için 1450 TL ve devamında 1550 TL düzeylerini bekliyorum

Neden? Çünkü gram altın hem ons, hem dolar kuru ile fiyatını belirliyor. 2023 yılının ikinci yarısından sonra buralardan destek bulabilir.

"KISA VADEDE GERİ ÇEKİLEBİLİR"

Altın fiyatları çok yükseldi bozduralım mı? Ya da almayı ihmal etmiş elinde parası olanlar için yeni bir fırsat olur mu? Sorularına bakacak olursak; Evet 2 haftadır yükselişleri konuşuyoruz. Burada bir düzeltme geri çekilme olabilir. Ons tarafında 1960 dolar ve 1917 dolar düzeyi güçlü destekler.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 27 Mart 2023 tarihinde saat 23.05'te yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19,10 Türk Lirası, Euro 20,60 Türk Lirası, altının gramı ise bin 197 Türk Lirası değerinde.

Altın yatırımcısına İslam Memiş'ten uyarı! Pişman olursunuz...

Ziraat Bankası'ndan ihtiyacı olana 20 bin TL! Başvuran alıyor

Selçuk Geçer doları olanlara seslendi: 4 gün sonra ters köşe olacaksınız

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön