09 / 12 / 2025
fuzul

İslam Memiş'ten ev ve araba alacaklara önemli uyarı! Aman geç kalmayın

İslam Memiş'ten ev ve araba alacaklara önemli uyarı! Aman geç kalmayın

Piyasalarda Eylül ayı fırtınasına yaklaşılırken, her açıklamasında uyarı yapan İslam Memiş, bu defa ev ve araba alacaklara kritik değerlendirme yaptı. "Bekletmeyin" diyen Memiş, yatırımcıya "Mal varlıklarınıza sahip çıkın" uyarılarda bulundu.


1.2 milyon TL'ye 190 metrekare net tarla! 600.000 TL peşin! 50.000 taksitle! Son 7 parsel!.


EYLÜL AYINA DİKKAT
Yatırımcının belirsiz ortamda varlıklarına sahip çıkması gerektiğini kaydeden Memiş, yatırımcıları 2'ye ayırıyor. Eylül ayına vurgu yapan Memiş, "Birinci yatırımcılar alım satım yapanlardır, dalga gibi kayalıklara çarpar durur. Diğerleri ise yatırımcı olmayı başaranlardır, yatırımlarının fiyatları ile değil miktarıyla ilgilenirler, onlar deniz gibi. Eylül ayında yatırımcı ben dalga mıyım yoksa deniz miyim sorusunun cevabını verebilecek. Hırçın ve belirsiz ortamlarda insanlar varlıklarına sahip çıkabilir" diye konuştu.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com’da yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön