18 / 04 / 2024

Island Cove Evleri'nde 154 bin Euro'ya!

Island Cove Evleri'nde 154 bin Euro'ya!

Bodrum Milli Park'ının yakınında inşa edilen Island Cove Evleri'nde fiyatlar 154 bin 266 bin Euro arasında değişiyor...



Bodrum Milli Park'ının yakınında, zeytinlikler arasında, Adabükü koyu ve Salih adası manzarasına sahip, hemen denizin kenarında ve kendi plajı bulunan yeni bir yaşam yükseliyor. Bodrum'dan çam ormanları içinden bir yol izleyerek ulaşılabilen Island Cove (Ada Koyu) projesinin tasarımı Yüksek Mimar Eda Kutay'a ait.  Ankara  merkezli Kayran İnşaat'ın 19 dönümlük kendi arazisi üzerine inşa ettiği Island Cove Evleri, Bodrum Güvercinlik'te tamamen Bodrum'un klasik mimarisinin izlerini taşıyor. Island Cove Evleri, 15 bin 500 metrekare arsa üzerinde 11 müstakil villa, 34 dubleks daire ve 17 penthouse daireden oluşuyor. Projede 3+1 tipinde 96 metrekarelik penthouse daireler 154 bin ile 175 bin euro, 3+1 tipinde 160 metrekarelik dubleks daireler 168 bin ile 194 bin euro ve 3+2 tipindeki 163 metrekarelik tripleks konutlar da 256 bin ile 266 bin euro arasındaki fiyatlardan satılıyor. Peşin alımlarda indiriminde yapıldığı konutlar için konut kredisi de kullanılabiliyor. Proje konum olarak Güvercinlik'e 4, Bodrum'a 25, Milas Havaalanı'na 20 kilometre mesafede yer alıyor.

İlk etap ekimde teslim

Örnek dairelerin tamamlandığı Island Cove Evleri'nde tüm ankastre beyaz eşyalar, klimalar ve gardıroplar kullanıma hazır bir şekilde hediye ediliyor. İki etap halinde yapılan ve tüm tapuların hazır olduğu projede ilk etaptaki 43 konut sosyal tesisleriyle birlikte Ekim 2009'da, ikinci etap ise Temmuz 2010'da teslim edilecek. Denize sıfır konumda bulunan projede konutlar birbirinin manzarasını kapatmayacak şekilde tasarlanırken Island Cove Evleri'nin kendisine ait özel bir plajı ve iskelesi de bulunuyor. Geniş sosyal aktiviteleri ve 250 metrekarelik yüzme havuzunun bulunduğu projede güneşlenme alanları, soyunma kabinleri ve tuvaletlerden oluşan sahil düzenlemesi özellikle yazın deniz keyfini çıkarmak isteyenlere büyük kolaylıklar sunacak. 6 bin metrekare doğal yaşam alanı ve yeşil alanın da bulunduğu projede deniz suyundan tatlı su arıtma tesisi de kuruluyor. Projede bahçe bakımı, elektrik ve su tesisatının bakım ve onarımı gibi hizmetler özel bir bakım şirketi tarafından verilecek ve konut sahipleri, abonelik sistemi sayesinde bu hizmetlerden faydalanabilecek.

Tanıtım turu masrafının yarısı şirketten

Projenin tanıtımı için turlar düzenleyen Island Cove'u inşa eden Kayran İnşaat, iki kişilik tur maliyetlerinin yarısını karşılıyor. Şirket, tura katılmak isteyenlerin belirleyeceği tarihlerde tanıtım turları organize ederek, gerek proje gerekse de bölgeyle ilgili ayrıntılı bir gezi programı sunuyor.

Bülent Yoldaş/Sabah Emlak

www.islandcoveresidences.com

0506 627 47 74
0532 254 82 75

Island Cove Evleri'nde 154 bin Euro'ya!


Geri Dön