28 / 03 / 2024

İsmail Hakkı Edebali, dönüşümde ortak paydaş vurgusu yaptı!

İsmail Hakkı Edebali, dönüşümde ortak paydaş vurgusu yaptı!

İdeal şehir Yıldırım hedefi doğrultusunda toplumun tüm kesimleriyle yakın temas halinde olan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım’ı hak ettiği yere taşımak için sivil toplum kuruluşlarıyla ortak hareket ettiklerini söyledi.



Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, S.S. Bursa Konut Üretim Yapı Kooperatifleri Birliği (EMİRKOOP) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Pamuk ve icra kurulu heyeti ile bir araya gelerek ilçenin çehresini değiştirecek kentsel dönüşüm hakkında fikir alış verişinde bulundu. Katılımcı belediyecilik anlayışı gereği yönetim şekillerini ‘ortak akıl’ üzerine inşa ettiklerini söyleyen Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Yıldırım’ı hak ettiği yere taşımak için sivil toplum kuruluşları başta olmak üzere şehrin dinamikleriyle ortak hareket ederek çalışmalarımıza yön veriyoruz. Bu sebeple EMİRKOOP yönetimiyle bir araya gelerek ilçemizin kalkınması yolunda birlikte atacağımız adımları masaya yatırdık” dedi.

Kentsel dönüşüm çalışmalarında EMİRKOOP yönetimiyle ortak projeler gerçekleştirmek istediklerini söyleyen Başkan İsmail Hakkı Edebali, “İlçemizi yaşanabilir hale getirmek hepimizin sorumluluğunda. Yıldırım’ı gelecek nesillere taşımak adına paydaşlarımız olan sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte hareket ediyoruz” diye konuştu.


EMİRKOOP Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Pamuk ise Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’nin kentsel dönüşüm konusundaki çalışmaları yakından takip ettiklerini belirterek, “Yıldırım’ın önceliği olan kentsel dönüşüm konusunda ortak yapılabilecek projeler hakkında istişarede bulunduk. İlerleyen dönemlerde ilçenin kalkınması yönünde yapacağımız çalışmalara hız vereceğiz” diye kaydetti.



Hürriyet 


Geri Dön