23 / 04 / 2024

İsmail Hakkı Edebali'den emlak vergisi uyarısı!

İsmail Hakkı Edebali'den emlak vergisi uyarısı!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ödenmemiş bina, arsa, arazi, ilan ve reklam, çevre temizlik vergisiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Edebali, taksit ödeme süresinde sona yaklaşıldığını belirtti.



Bursa Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ödenmemiş bina, arsa, arazi, ilan ve reklam, çevre temizlik vergisi ile yol harcama katılım payı borcu bulunan mükelleflerin borçlarına ödeme kolaylığı ve faiz indirimi imkanı sağlanan ödeme hizmetinde ikinci taksit ödeme süresinde sona gelindiğini hatırlattı. 


Bina, Arsa, Arazi, İlan-Reklam ve Çevre Temizlik Vergileri’nin 2017 yılına ait birinci taksidi ile vergi borcu yapılandırma ikinci taksit son ödeme süresi 31 Mayıs Çarşamba günü saat 17.00’de bitiyor.


Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Vergi geleceğimizin teminatıdır. Hemşehrilerimiz de daha iyi hizmet alabilmelerinin yolunun vergilerini ödemekten geçtiğinin bilincindeler. Henüz vergilerini ödemeyen vatandaşlarımızı vergilerini ödemeye davet ediyorum” diye konuştu.


Edebali sözlerine şu şekilde son verdi: “Vatandaşlarımız vergi ödemelerini veznelerimiz haricinde www.yildirim.bel.tr adresinden online olarak kolaylıkla yapabilirler. Ayrıca hafta içi fırsat bulamayan vatandaşlarımızın bu önemli sorumluluğu yerine getirebilmeleri ve son gün yoğunluğu yaşanmaması adına veznelerimiz hafta sonu da vatandaşlarımıza hizmet vermiştir.''



Milliyet


Geri Dön