29 / 03 / 2024

İSMAR Mardin’de ikinci şubesini açtı!

İSMAR Mardin’de ikinci şubesini açtı!

Kısa bir süre önce, İstanbul’da bulunan Reyon Marketler Zinciri’ni satın alarak yüzde 50 büyüme gerçekleştiren İsmar Marketler Zinciri, diğer yandan da yeni mağaza açılışları ile büyüme hedefleri doğrultusunda ilerliyor...



İSMAR Marketler Zinciri geçen yıl aldığı büyüme kararı doğrultusunda yatırımlarına tüm hızıyla devam ediyor. Kısa bir süre önce, İstanbul’da bulunan Reyon Marketler Zinciri’ni satın alarak yüzde 50 büyüme gerçekleştiren İsmar Marketler Zinciri, diğer yandan da yeni mağaza açılışları ile büyüme hedefleri doğrultusunda ilerliyor.

Üstün hizmet kalitesi ve uygun fiyat politikası ile bulunduğu bölgelerde beğeni toplayan İsmar Marketler Zinciri, 03 Nisan 2013 Çarşamba günü Mardin Park Mağazasını hizmete açtı. Geçen yıl açılışı gerçekleştirilen İlkem Sitesi Mağazası ile Mardin’de hizmet vermeye başlayan İsmar, Mardin Park Mağazası ile birlikte Mardin’de ikinci şubesini hizmete açmış oldu. İsmar Marketler Zinciri’nin 67. Şubesi olan Mardin Park Mağazası 250 m² net satış alanına sahip ve 2 kasa ile hizmet vermektedir. Açılış Mardin Belediye Başkan Yardımcısı Murtaza Varlık, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Şemsettin Döğücü, Mardin İl Müftüsü Dursun Ali Coşkun, AK Parti İl Başkanı İbrahim Fide, Akyürek Holding Onursal Başkanı Aslan Akyürek, İsmar Genel Müdürü Can Özbay’ın katılımı ve Mardin halkının yoğun ilgisi altında gerçekleşti.


Geri Dön