07 / 05 / 2024

İSMOB’u görmeniz için 7 neden!

İSMOB’u görmeniz için 7 neden!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) tarafından 11 yıldır düzenli olarak organize edilen İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB)’un 12.’si, 12-17 Ocak 2016 tarihleri arasında yeni adresi TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.



Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) tarafından 11 yıldır düzenli olarak organize edilen İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB)’un 12.’si, 12-17 Ocak 2016 tarihleri arasında yeni adresi TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek. İSMOB’u görmek için, geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da yerli ve yabancı on binlerce ziyaretçinin fuara akın etmesi bekleniyor. Sektörün profesyonelleri ise, İSMOB’u görmek için 7 önemli nedeni şöyle sıralıyor;


Avrasya Bölgesi’nin en büyük mobilya fuarını deneyimlemek,

Mobilyada en yeni ürün ve hizmetleri ilk kez görmek,

Pazardaki en son gelişmelerden ilk kez haberdar olmak,

Mobilyanın lider platformunda konumunuzu belirlemek,

Sektörde iş ağınızı güçlendirmek ve geliştirmek,

Sektör ileri gelenleri ile tanışmak,

Mobilyaya dair bilgi birikiminizi artırmak ve güncellemek.


Mobilya sektörünün nabzını tutan en önemli organizasyon olan İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB), her yıl olduğu gibi bu yıl da on binlerce ziyaretçi ve katılımcıya ev sahipliği yapacak. Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) tarafından bu yıl 12.’si gerçekleştirilecek olan İSMOB, hem 300’den fazla yerli ve yabancı katılımcısına hem de 100 binin üzerinde ağırlayacağı ziyaretçilerine fuara katılımıyla ilgili en önemli argümanlarını sıraladı. 

Avrasya bölgesinin en büyük mobilya fuarı olan İSMOB, bulunduğu coğrafyanın en görkemli fuarı olmasıyla da ön plana çıkıyor. Sektörün ileri gelenlerini tek çatı altında toplayan İSMOB’ta 6 gün boyunca en moda mobilyaları, sektördeki en son trendleri, renkleri, inovatif tasarım ve yenilikleri görmek mümkün. Aynı zamanda fuar süresince düzenlenecek olan seminerlerde de katılımcı ve ziyaretçileri bilgilendirmeye yönelik önemli konuşmacılar yer alarak, sektörden son bilgileri aktarıyor olacaklar. 

Pazardaki en son gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Mobilya Sektörünün kalbi İSMOB’da sektör ileri gelenleri ile buluşarak kendinize veya şirketinize en uygun ürünü belirleyebilir, pazardaki en son gelişmelerden haberdar olabilirsiniz. Ayrıca profesyonellerin sektöre dair gelecek planlarını takip ederek pazardaki konumunuzu belirleyebilir, pazardaki iş ağınızı güçlendirip, geliştirebilirsiniz.


6 gün boyunca mobilya sektörüne dair her gelişmeyi birebir deneyimleme şansı yakalayacağınız İSMOB’u ajandanıza şimdiden kaydetmeyi unutmayın



Geri Dön