29 / 03 / 2024

Isparta Çelebiler Otoparkı inşaatında sona gelindi!

Isparta Çelebiler Otoparkı inşaatında sona gelindi!

ISPARTA kent merkezinde otopark sorununun çözümüne yönelik belediye tarafından yaptırılan Çelebiler Otoparkı'nda sona gelindi.Çalışmalar kapsamında aydınlatma ve alçı çalışmaları başta olmak üzere havalandırma ve diğer işler yapılıyor.



ISPARTA kent merkezinde otopark sorununun çözümüne yönelik belediye tarafından yaptırılan Çelebiler Otoparkı'nda sona gelindi.


Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Özel İdare eski binası arkasında yapımı devam eden 4 katlı yeraltı Çelebiler Otopark inşaatında incelemelerde bulundu. 3 bin 600 metrekare oturum alanına sahip, toplam 14 bin 400 metrekare inşaat alanlı otoparkta zemin beton çalışmaları da tamamlandı. Kent merkezindeki otopark sorununu büyük ölçüde çözmesi planlanan otoparkın iç bölümünde ise çalışmalar devam ediyor. Çalışmalar kapsamında aydınlatma ve alçı çalışmaları başta olmak üzere havalandırma ve diğer işler yapılıyor.


Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, "Isparta'ya çok büyük hizmet verecek olan yeraltı 4 katlı Çelebiler Otoparkı çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Üstü yeşil alan olacak otoparkımızın aydınlatma çalışmaları devam ediyor. Yine havalandırma kısımları bitmek üzere. Zemin epoksi çalışmalarına geçiyoruz. 1.5 ay sonra neticeye kavuşuyor. 400 araca yakın bir otoparkımız daha hizmete giriyor. Şimdilik burası şehrimizin en büyük otoparkı oluyor. Son kata kadar bir inceleme yaptım. Çalışmalar çok iyi gidiyor. Kaliteli bir yapım, depreme dayanıklı ve kalıcı bir otopark oluyor. Kaliteden hiçbir zaman taviz vermiyoruz. Belediyemizin ana düşüncesi, her türlü yatırımı en üst kalitede ve kalıcı yapmaktır. 1.5 ay sonra burayı da hizmete açmış olacağız. Şimdiden Ispartalı vatandaşlarımıza bu otoparkın da hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.


Hürriyet


Geri Dön