26 / 04 / 2024

Isparta Çünür Yaşayan Otogar inşaatında sona yaklaşılıyor!

Isparta Çünür Yaşayan Otogar inşaatında sona yaklaşılıyor!

Isparta'nın Çünür Mahallesi'nde yapımına başlanılan Yaşayan Otogar projesinde sona yaklaşılıyor. Çünür Mahallesi Muhtarı Kadriye Bilgiç ve mahalle sakinleri yeni otogar inşaatında incelemelerde bulundu.



Isparta'nın Çünür Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar, Isparta Belediyesi tarafından kente kazandırılan başta Yaşayan Otogar olmak üzeri çeşitli yatırımları yerinde gezip, yetkililerden bilgiler aldı.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Isparta Belediyesi kentin dört bir yanında kalıcı eserlerini inşa etmeye devam ediyor. Kimisi tamamlanan, kimisinin ise inşaat çalışmaları devam eden yatırımlar, vatandaşların dikkatini çekiyor. 

Çünür Mahallesi sakinleri başta kendi mahallelerine yapılan altyapı ve asfalt çalışmalarıyla birlikte Yaşayan Otogar inşaatını gezip, yapılanlar hakkında yetkililerden bilgiler aldı. Çünür Mahallesi Muhtarı Kadriye Bilgiç ve vatandaşlar yeni otogar inşaatının yanı sıra, Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, Gökkubbe Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi ile Etnografya Müzesi'nde inceleme yaptı.

İlk olarak mahallelerine 200 dönüm üzerine kurulan Yaşayan Otogar inşaatını gezen vatandaşlar yapılan çalışmalar ve kullanılan teknolojik imkanlar ve yapısal güzelliklerden dolayı etkilendiklerini belirtirken, Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde de sokak hayvanlarına ilişkin bilgiler aldı. 

Mahalle sakinleri, gezi ve incelemelerinin ardından Başkan Günaydın’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Başkan Günaydın da, “Çünür sakinlerimiz belediyemiz tarafından yapılan, yapımı devam eden yerleri dolaştılar ve çalışmalarla ilgili halk kontrolörlüğü yaptılar. Halkımız memnuniyetlerini ifade ediyorlar. Bazı kesimler Çünür Yenişehir’in asfaltı ‘bahara kaldı, seneye kaldı’ diyorlardı. Bu mahalle sakinlerimizi üzmüştü ancak bunun da böyle olmadığını görmüş oldular. Çünür Yenişehir için ciddi harcama yaptık. Çünür Mahallesi, Isparta’mızın gözdesi oldu. Çünür Mahallemize üç parkımızın yapımına başlıyoruz. Şehrimizin en zengin park alanlarından birisi Çünür’de olacak. Çünür Yenişehir’in caddelerine hem cadde numaraları, hem de Türk büyüklerimiz ile yine Çünür Mahallesinde yaşamış iki isim konacak. Yapılan çalışmaların Çünür’e ve Isparta’mıza hayırlı olmasını diliyorum” açıklamasında bulundu.


Geri Dön