16 / 04 / 2024

Isparta Gökkubbe’de ikinci etap başladı!

Isparta Gökkubbe’de ikinci etap başladı!

Gökkubbe Ulusal Fuar, Kongre, Sergi ve Kapalı Pazaryeri inşaatında incelemelerde bulunan Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, inşaat alanında birinci etap çalışmalarının tamamlandığını ifade etti.



Gökkubbe Ulusal Fuar, Kongre, Sergi ve Kapalı Pazaryeri inşaatında incelemelerde bulunan Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, inşaat alanında birinci etap çalışmalarının tamamlandığını belirtti.


Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, ikinci etap çalışmaların yer aldığı bölümün ihalesinin ise emsal oluşmaması, rekabet şartlarının gerçekleşmemesi ve evrak eksikliklerinden dolayı dört kez iptal edildiğini ve beşinci 5.ihalede sonuca ulaşılabildiğini söyledi. 


Isparta’nın menfaatlerini daima ön planda tuttuklarını aktaran Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Zaman kaybımız olmuştur ama kamu yararı korunmuştur. İnşaatımız 2016 Nisan ayında tamamlanacak. Şu anda inşaatın yan duvarları örülüyor ve önümüzdeki haftadan itibaren alanda çok daha yoğun bir çalışmaya başlanacak. Bu yapı tekrar söylüyorum, bölgemizde farklılık oluşturacak. Gökkubbe çok amaçlı olarak kullanılabilecek. Fuarlar ve konferanslar düzenlenebilecek” diye konuştu.


Hürriyet Yerel




Geri Dön