28 / 03 / 2024

Isparta Iyaşpark Otel hizmete açıldı!

Isparta Iyaşpark Otel hizmete açıldı!

İşletmeciliği IYAŞ’ın yaptığı ve yaklaşık 135 kişi kapasiteli Isparta Iyaşpark Otel bugün itibariyle hizmete girdi. Otelin iç dizaynı görenleri büyülüyor.



Isparta Belediyesi’nin mülkiyetinde bulunan ve işletmeciliğini IYAŞ’ın yaptığı IYAŞPARK Otel 15 Ocak yani bugün itibariyle hizmete girdi. Otelin uzun süredir ne zaman tamamlanacağı merak ediliyordu. Otelin internet sayfasından yapılan duyuruda hizmete başladığı duyuruldu.


LÜKS EKİPMANLARLA DONATILDI


Resmi açılış önümüzdeki günlerde yapılacak olan Iyaşpark Otel son derece lüks mobilya ve ekipmanlar ile donatıldı. Ayrıca iç mimari ince işçiliklerle desteklendi. Her türlü konfora cevap verebilmek için hiçbir ayrıntıdan kaçınılmayan otelin odalarında elektronik kapı kilidi, aydınlatma sistemi, mini bar, ulusal ve uluslararası uydu kanallı 82 ekran lcd tv, direk telefon, şifreli emanet kasası, duş, wc, saç kurutma makinesi, VRV klima sistemi, Split klima bulunuyor. Ayrıca otelin teras bölümünde 150 kişi kapasiteli teras restoranı da hizmete girmiş durumda. Teras restoran açık ve kapalı bölümleriyle her türlü davet, toplantı ve organizasyonlara cevap verebilecek.



 

Kent 32 Gazetesi



Haber Isparta Haber Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Isparta'nın en yeni ve heyecan verici mekanlarından biri olacak olan lyaşpark Otel İsparta, misafirlerine kapılarını açıyor. 


Resmi açılışını ilerleyen tarihlerde gerçekleştirecek olan Iyaşpark Otel Isparta, 15 Ocak Cuma günü hizmet vermeye başladı.  Iyaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol yaptığı açıklamada  “ Iyaspark Otel Isparta’nın   içi son derece lüks mobilya ve ekipmanlar ile donatılmış olup, ince zevkli iç mimarların projeleriyle desteklendi. Her türlü konfora cevap verebilmek için hiçbir ayrıntıdan kaçınılmadı. Odalarda elektronik kapı kilidi, aydınlatma sistemi, mini bar, ulusal ve uluslararası uydu kanallı 82 ekran lcd tv, direk telefon, şifreli emanet kasası, duş, wc, saç kurutma makinesi, VRV klima sistemi, Split Klima bulunuyor. Iyaspark Otel Isparta, VIP hizmet anlayışıyla, 150 kişi kapasiteli teras restoranı ile,  açık-kapalı bölümleriyle, her turlu davet, toplantı ve organizasyonlarınız için şehrin içinde özel bir dinlenme durağı olarak halkımızın hizmetine hazırdır. Isparta’ya ve tüm halkımıza hayırlı olsun” dedi.


Isparta Haber Gazetesi



Haber Milliyet Akdeniz Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Isparta'nın konaklama sektörüne güç katacak olan lyaşpark Otel İsparta misafirlerine kapılarını açtı. Önceki gün hizmet vermeye lyaşpark Otel İsparta'nın resmi açılışının ilerleyen tarihlerde yapılacağı bildirildi. IYAŞ AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol yaptığı açıklamada, lyaşpark Otel İsparta'nın içi son derece lüks mobilya ve ekipmanlar ile donatılmış olup, ince zevkli iç mimarların projeleriyle desteklendiğini; her türlü konfora cevap verebilmek için hiçbir ayrıntıdan kaçınılmadığını belirtti. 


Otelin odalarda elektronik kapı kilidi, aydınlatma sistemi, mini bar, ulusal ve uluslararası uydu kanallı 82 ekran Icd tv, direk telefon, şifreli emanet kasası, duş, wc, saç kurutma makinesi, VRV klima sistemi, split klima bulunuyor. 


Milliyet Akdeniz


Geri Dön